De ce Chrono24? Logare

Peste 1.500 de vânzători privați de succes în fiecare lună.
Vindeți-vă și dvs. ceasul pe Chrono24!

Vânzare accesorii
 • Comision mic pentru vânzare
 • Rata vânzărilor 90%
 • Serviciu gratuit de cont fiduciar
Comision mic pentru vânzare
Rata vânzărilor 90%
Serviciu gratuit de cont fiduciar

Cum așa, să vindeți prin Chrono24?

 • Piața lideră în domeniul ceasurilor de lux

  Piața lideră în domeniul ceasurilor de lux

  Chrono24 este specializată pe ceasuri de lux și vă prezintă ceasul într-un mediu profesionist. Aici puteți primi cel mai bun preț posibil.

 • Lunar, 7 milioane de potențiali cumpărători

  Lunar, 7 milioane de potențiali cumpărători

  Anunțul dvs. este vizibil persoanelor interesate din peste 90 de țări. Astfel, 9 din 10 ceasuri găsesc rapid un cumpărător serios.

 • Derularea plății în condiții de siguranță

  Derularea plății în condiții de siguranță

  Noi ne ocupăm de întreaga tranzacție, iar dvs. veți primi banii direct în cont, în valuta dvs.

Iată cum funcționează vânzarea pe Chrono24

 • Dvs. vă vindeți cu caracter obligatoriu articolul pe Chrono24
  Dvs. vă vindeți cu caracter obligatoriu articolul pe Chrono24

 • Cumpărătorul depune prețul de cumpărare pe un cont fiduciar sigur
  Cumpărătorul depune prețul de cumpărare pe un cont fiduciar sigur

 • Dvs. expediați articolul asigurat către cumpărător
  Dvs. expediați articolul asigurat către cumpărător

 • Primiți banii direct pe contul dvs., imediat de articolul a ajuns în siguranță
  Primiți banii direct pe contul dvs., imediat de articolul a ajuns în siguranță

Mai multă siguranță și succes la vânzarea prin serviciul gratuit de cont fiduciar

Peste 60% dintre vânzători folosesc deja serviciul de cont fiduciar de pe Chrono24. Trimiteți ceasul dvs. numai după ce cumpărătorul a depus banii într-un cont fiduciar. Acest serviciu este complet gratuit pentru dvs., crește încrederea potențialilor cumpărători și vă mărește oportunitățile de vânzare!

Mai multe informații găsiți aici.

Iată ce spun alți vânzători privați

 • Am vândut deja 2 ceasuri pe Chrono24 și sunt foarte mulțumit. Mai ales serviciul de cont fiduciar ne dă o încredere deosebită, atât mie cât și cumpărătorilor mei, și simplifică foarte mult vânzarea.
  Joannis din Germania
 • Pe Chrono24, vând ceasuri încă din 2012. Deoarece aici caută ceasuri multe persoane din întreaga lume, găsesc întotdeauna rapid și simplu un cumpărător de încredere.
  Ype din Olanda
 • Postarea unui anunț se face rapid și facil. Pe Chrono24, ajung fără mult efort la cumpărători din întreaga lume.
  Jean-Marc F. din Franța
 • Am vândut deja cu succes câteva ceasuri pe Chrono24. Serviciul de cont fiduciar și-a dovedit valoarea în acest timp, deoarece oferă siguranță ambelor părți.
  Robert din Germania
 • Grație publicului din întreaga lume, găsesc întotdeauna rapid un cumpărător pentru ceasurile mele. Sunt foarte mulțumit de prețurile obținute.
  Dirk din Germania
 • Pe Chrono24 pot să îmi vând ceasurile la prețurile la care le pun în vânzare. Cu o acoperire globală și o echipă Support ușor de accesat, Chrono24 este platforma perfectă pentru vânzarea de ceasuri.
  Mark din SUA

Mai aveți și alte întrebări?

Cum postez anunţul pentru un ceas?
Cu ajutorul formularului vă puteți insera ceasul dvs. în câțiva pași simpli:
 1. Descrieți detaliat ceasul dvs. Cu cât este mai exactă descrierea, cu atât este mai ușor pentru potențialii clienți să găsească anunțul dvs.
 2. Introduceți în anunțul dvs. cel mult 4 poze cu vederi diferite ale ceasului. Mențineți pregătită camera foto. În timpul creării anunțului dvs. vi se va solicita să fotografiați ceasul dvs. cu 2 ore stabilite de noi și să încărcați aceste poze ca dovadă a deținerii. Aceste poze apar ulterior și în anunțul dvs.
 3. Vă rugăm să vă introduceți datele personale.
 4. În ultima etapă va trebui să reverificați informațiile pe care le-ați introdus și să achitați comisionul pentru anunț.
Cât costă vânzarea pe Chrono24?
Pe Chrono24 vă postați gratuit anunțul pentru ceasul dvs. În cazul unei vânzări de succes, noi vă vom percepe un comision de 6,5% din prețul de vânzare, însă maximum 299,00 €. Prețul de vânzare este format din prețul articolului și costurile de expediere. Acest comision devine scadent doar în momentul în care v-ați vândut cu succes ceasul. Comisionul îl reținem în mod direct în momentul plății prețului de vânzare către dvs. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că în anumite cazuri individuale cumpărătorul nu poate achita prin serviciul de cont fiduciar. Într-o asemenea situație, vă vom factura un comision pentru vânzare.
Când este scadent comisionul pentru vânzare?
Dacă utilizați serviciul de cont fiduciar pentru anunțul dvs., noi vom reține comisionul în mod direct în momentul plății prețului de vânzare către dvs.

Dacă suma vă este plătită în mod direct de către cumpărător, vă vom factura un comision pentru vânzare. Vă rugăm să achitați în cel mult 14 zile factura emisă către dvs.
Ce este un număr de referinţă?
Numărul de referinţă indică modelul, resp. varianta modelului ceasului dvs. şi poate consta în mai multe cifre şi litere. În cazul unora dintre producători, găsiţi numărul de referinţă gravat pe corpul carcasei (a nu se confunda cu numărul carcasei), pe închizătoarea curelei şi rareori chiar şi pe cadran. În orice caz, numărul de referinţă ar trebui să se regăsească pe documentele ceasului dvs. sau pe factură. Dacă nu găsiţi numărul de referinţă, căutaţi în internet numele producătorului de pe cadran şi comparaţi pozele cu ceasul dvs. În majoritatea cazurilor, această cercetare vă va fi de folos.
Aveţi întrebări?
Vă stăm cu drag la dispoziţie.

+49 721 96693-910

Contact