Expediați un ceas

Ați vândut un ceas sau sunteți aproape de a-l vinde? Sfaturile noastre vă ajută să expediați ceasul dvs. în siguranță către cumpărător. Bifați pur și simplu succesiv punctele de pe lista noastră de verificare și asigurați-vă că nu ați omis nimic.

Listă de verificare în format PDF pentru descărcare

Cheltuieli de expediere

Când planificați să vindeți un ceas, ar trebui să aveți deja în vedere câteva aspecte. Pe primul loc stă, de obicei, prețul care se dorește să se obțină. Pentru a primi integral suma dorită, ar trebui ca în mod optim să planificați cheltuielile de expediere încă dinainte de a crea anunțul.

De îndată ce anunțul cu ceasul dvs. este postat, cumpărătorii potențiali se vor interesa dacă cheltuielile de expediere sunt deja incluse în prețul indicat. Pentru ca ceasul să nu „devină ulterior mai scump” pentru cumpărători, ar trebui să includeți anterior în prețul vizat și cheltuielile de expediere. Acest lucru vă conferă și o libertate suplimentară la negocierile de preț.

Reglementări vamale

Pentru ca ceasul dvs. să ajungă fără probleme la cumpărător, este foarte important să vă informați despre reglementările vamale ale țării respective și să anexați expedierii documentele necesare. Informați-vă cu privire la prevederile legale (de ex., pentru o curea de ceas din piele de aligator). Anunțați în avans la vamă expedierea pe care urmează să o faceți și cădeți de acord cu cumpărătorul asupra eventualelor taxe vamale care vor fi suportate de fiecare dintre dvs.

Ambalaj

Pentru a vă asigura că ceasul nu va fi deteriorat în timpul transportului, ar trebui să aveți în vedere o dimensiune potrivită a ambalajului și materialul adecvat al ambalajului, în cantități suficiente. Ambalajul nu ar trebui să fie prea voluminos, altfel cutia ceasului și ceasul ar putea fi bruscate prin mișcare în interiorul ambalajului. Utilizați material suficient pentru ambalare și amortizare, de ex., folie cu bule de aer, pentru a proteja ceasul împotriva șocurilor. Ceasul dvs. ar trebui să fie bine învelit cu material, atât în propria sa cutie, cât și în ambalajul de expediere.

Asigurare

Acest punct este foarte important și de aceea vă recomandăm să vă informați în detaliu asupra asigurării ceasului, înainte de expediere. Alegeți o metodă de expediere prin care ceasul dvs. să fie asigurat la întreaga sa valoare în caz de deteriorare sau pierdere. Asigurați-vă că asigurarea este valabilă și pentru obiecte de valoare și ceasuri.

Adresa destinatarului

Chiar dacă pare de la sine înțeles: scrieți adresa corect, complet și lizibil pe ambalaj sau pe eticheta de expediere. Și asigurați-vă că adresa de expediere corespunde cu adresa indicată în contul dvs. myChrono24. În cazul în care cumpărătorul vă oferă o adresă diferită de livrare, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență Support.

Tracking

Dacă ați expediat ceasul, nu omiteți să-i comunicați vânzătorului ID-ul de tracking al expedierii. Astfel acesta poate urmări livrarea și este informat despre starea acesteia.

Vindeți acum