De ce Chrono24? Logare

Serviciul de cont fiduciar pe Chrono24

Cumpărător

Vânzător

Serviciu de cont fiduciar face procesul de cumpărare de la persoane fizice mai simplu şi mai sigur: Dvs. achitaţi preţul pe un cont fiduciar, unde suma este păstrată în siguranţă până când primiţi ceasul dorit. Cumpăraţi comod şi de la cumpărători persoane fizice din străinătate şi bazaţi-vă oricând pe sprijinul echipei noastre.

Plata sigură la achiziţiile de la persoane fizice

Plata prin contul fiduciar

Plata prin contul fiduciar

Siguranţa înainte de toate. Mai întâi primiţi ceasul cumpărat. Apoi, suma este transferată vânzătorului.

Modalităţi flexibile de plată

Modalităţi flexibile de plată

Fie că achitaţi prin virament bancar sau printr-un card de credit, prin serviciul de cont fiduciar puteţi cumpăra într-un mod simplu de la vânzători persoane fizice din întreaga lume.

Asistenţă personală

Asistenţă personală

Noi vă stăm mereu la dispoziţie. Dacă ceva nu decurge aşa cum s-a stabilit, noi vă sprijinim, atât pe dvs., cât şi pe vânzător, pentru a ajunge la un consens.

Vânzător

Cumpărător

Prin serviciul de cont fiduciar câștigați încrederea potențialilor cumpărători și vă creșteți propriile șanse de vânzare. Echipa noastră vă sprijină cu drag la vânzarea ceasului dvs. și este mereu la dispoziția dvs. Iar partea cea mai bună: Serviciul de cont fiduciar este complet gratuit pentru dvs., în calitate de vânzător.


Convingeţi cumpărătorii prin siguranţă

Derularea plății în condiții de siguranță

Derularea plății în condiții de siguranță

Noi ne îngrijim de întreaga tranzacție, iar dvs. veți primi banii mereu în valuta dvs. direct pe contul dvs.. În plus, sistemul vă oferă protecție în cazul în care plata nu se efectuează sau în cazul unor tentative de fraudă.

Modalități flexibile de plată

Modalități flexibile de plată

Serviciul de cont fiduciar uşurează achiziţionarea ceasurilor, mai ales pentru iubitorii de ceasuri din străinătate. Cumpărătorii dvs. pot plăti confortabil cu cardul de credit – depăşind astfel graniţele ţării.

Câştigarea încrederii

Câştigarea încrederii

Creşteţi atractivitatea anunţului dvs. O metodă de plată transparentă care stimulează disponibilitatea de achiziţie a persoanelor interesate.

Asistenţă personală

Asistenţă personală

Noi vă stăm mereu la dispoziţie. Dacă ceva nu decurge aşa cum s-a stabilit, noi vă sprijinim atât pe dvs., cât şi pe cumpărător, pentru a ajunge la un consens.

Cum funcţionează vânzarea prin intermediului serviciului de cont fiduciar?

 • 1. Întrebare
  Cumpărătorul vă trimite o întrebare.
 • 2. Ofertă
  Creaţi o ofertă, incluzând costurile de expediere.
 • 3. Accept
  Cumpărătorul acceptă oferta.
 • 4. Plată
  Cumpărătorul plăteşte pe contul fiduciar.
 • 5. Expediere
  Dvs. expediaţi articolul.
 • 6. Finalizat
  Totul este OK? Banii vor fi achitați de regulă în termen de 7 zile lucrătoare.