Watch Collection

Creați colecția de ceasuri și observați evoluția valorică a articolelor dvs. preferate.

Faceți cunoștință cu Watch Collection

Din acest videoclip vă puteți forma o primă impresie despre ceea la ce să vă așteptați în Chrono24 Watch Collection. Vă puteți îngriji și gestiona online colecția de ceasuri în propria dvs. Watch Collection. Adăugați foarte simplu ceasuri, stocați cât de multe date doriți și încărcați propriile poze ale ceasurilor. Puteți vedea atât performanța valorică istorică, cât și cea viitoare a pieselor îndrăgite sau a investiției financiare.

Colecția dvs. online într-un singur loc

Începeți acum propria dvs. Watch Collection pe Chrono24, adăugați ceasuri și descoperiți-vă colecția online dintr-o perspectivă complet nouă. Vă puteți vizualiza și gestiona propria Watch Collection atât de acasă cât și de pe drum. În plus, aveți posibilitatea nu doar să vă îngrijiți propria colecție, ci și să urmăriți ceasurile care vă interesează, dar pe care încă nu le dețineți.

Pasiunea dvs. în cifre

Fie că este vorba de piese de colecție sau investiție: Ca iubitor de ceasuri, prin intermediul instrumentul nostru puteți estima rapid și ușor valoarea ceasului dvs. și puteți să-l urmăriți în decursul timpului. Pe baza datelor noastre unice, calculăm zilnic noi estimări pentru fiecare ceas individual, dar tendințele de bază ale evoluției valorice tind să se contureze doar pe o perioadă mai lungă de timp. Ne extindem constant baza de date cu mai multe modele de ceasuri. Puteți adăuga și piese individuale rare în propria dvs. Watch Collection, chiar dacă nu există încă o valoarea estimativă în baza noastră de date. Acest lucru ne va ajuta la continuarea dezvoltării instrumentului.

Adaugă ceasul și descoperă valoarea

Introduceți pur și simplu numărul de referință al ceasului dvs. Dacă nu puteți găsi numărul de referință, puteți introduce alternativ și marca, modelul sau alte caracteristici ale ceasului dvs.

Adăugați ceasul dvs.

Stare
 

Aveţi întrebări? Contactaţi-ne!

Sunt datele mele în siguranță la Chrono24?
Da. Utilizăm cea mai modernă tehnologie de siguranță tehnică, pentru ca datele dvs. personale să fie protejate împotriva manipulării, pierderii parțiale sau totale și împotriva accesului nepermis din partea terților. Mai multe detalii găsiți în Politica de confidențialitate.
Datele mele vor fi transmise terților?
Utilizăm datele dvs. personale exclusiv pentru derularea solicitării dvs. de cumpărare sau a comenzii dvs. Dezvăluirea datelor către terți are loc numai dacă acest lucru este adus la cunoștință în propria noastră Politică de confidențialitate.

Alte întrebări şi răspunsuri