Logare

Watch Collection

Creați colecția de ceasuri și observați evoluția valorică a articolelor dvs. preferate.

Faceți cunoștință cu Watch Collection

Din acest videoclip vă puteți forma o primă impresie despre ceea la ce să vă așteptați în Chrono24 Watch Collection. Vă puteți îngriji și gestiona online colecția de ceasuri în propria dvs. Watch Collection. Adăugați foarte simplu ceasuri, stocați cât de multe date doriți și încărcați propriile poze ale ceasurilor. Puteți vedea atât performanța valorică istorică, cât și cea viitoare a pieselor îndrăgite sau a investiției financiare.

Colecția dvs. online într-un singur loc

Începeți acum propria dvs. Watch Collection pe Chrono24, adăugați ceasuri și descoperiți-vă colecția online dintr-o perspectivă complet nouă. Vă puteți vizualiza și gestiona propria Watch Collection atât de acasă cât și de pe drum. În plus, aveți posibilitatea nu doar să vă îngrijiți propria colecție, ci și să urmăriți ceasurile care vă interesează, dar pe care încă nu le dețineți.

Pasiunea dvs. în cifre

Fie că este vorba de piese de colecție sau investiție: Ca iubitor de ceasuri, prin intermediul instrumentul nostru puteți estima rapid și ușor valoarea ceasului dvs. și puteți să-l urmăriți în decursul timpului. Pe baza datelor noastre unice, calculăm zilnic noi estimări pentru fiecare ceas individual, dar tendințele de bază ale evoluției valorice tind să se contureze doar pe o perioadă mai lungă de timp. Ne extindem constant baza de date cu mai multe modele de ceasuri. Puteți adăuga și piese individuale rare în propria dvs. Watch Collection, chiar dacă nu există încă o valoarea estimativă în baza noastră de date. Acest lucru ne va ajuta la continuarea dezvoltării instrumentului.

Alte funcții în propria dvs. Watch Collection

Personalizare

Individualizați-vă Watch Collection prin propriile dvs. poze. Pe acestea le puteți pur și simplu încărca și salva. De asemenea, puteți adăuga propriile mențiuni personale la fiecare ceas, care vor fi vizibile doar pentru dvs.


Trimiteți și prietenilor dvs. colecția de ceasuri

Partajați cu ușurință colecția dvs. de ceasuri direct prin diverse canale, fie Facebook sau e-mail, cu prietenii și cunoscuții.

Adaugă ceasul și descoperă valoarea

Introduceți pur și simplu numărul de referință al ceasului dvs. Dacă nu puteți găsi numărul de referință, puteți introduce alternativ și marca, modelul sau alte caracteristici ale ceasului dvs.

Aici găsiți numărul de referință:
Pe cadran
În documente
Pe partea posterioară a carcasei
La capătul de prindere al curelei

Ce spun clienții noștri

Extraordinar

24.797 evaluări

Susținut de TrustPilot

 • Wayne Butkovich

  Chrono 24 is a great company to buy…

  Chrono 24 is a great company to buy from. They are honest and do what they say they are going to...

  Wayne ButkovichWayne Butkovich,
  S.U.A.

 • Jeffery Haley

  Good first experience using Chrono24

  Good first experience using Chrono24. Good selection and easy to use site

  Jeffery HaleyJeffery Haley,
  S.U.A.

 • Bob C.

  I really like the Chrono 24 process.

  I really like the Chrono 24 process. Wish I discovered it 15 watches ago..

  Bob C.Bob C.,
  S.U.A.

 • Adnan Brkovic

  Bought 3 watches

  Bought 3 watches, and sold 2 watches over Chrono24, everything went perfect

  Adnan BrkovicAdnan Brkovic,
  Croația

 • Rob Rhone

  Chrono24 is a very easy platform to use…

  Chrono24 is a very easy platform to use to purchase a piece from, here are a few of my positives ...

  Rob RhoneRob Rhone,
  Australia

Susținut de TrustPilot

Aveţi întrebări? Contactaţi-ne!

Ce este Watch Collection?
În Watch Collection vă administrați și îngrijiți colecția de ceasuri online. Adăugați foarte simplu ceasuri, stocați cât de multe date doriți și încărcați propriile poze ale ceasurilor. Puteți observa performanța valorică istorică și puteți urmări performanța valorică viitoare. De asemenea, aveți posibilitatea nu doar să vă îngrijiți colecția, ci și să urmăriți ceasurile care vă interesează, dar încă nu le dețineți.
Trebuie să dețin ceasul pentru a-l putea adăuga în Watch Collection?
Nu, puteți observa și ceasuri care vă interesează și puteți urmări performanța valorică a acestora. Introduceți numărul de referință sau marca, modelul și starea ceasului și selectați opțiunea „Nu dețin acest ceas”.
Câte ceasuri pot adăuga în propria Watch Collection?
Puteți adăuga un număr nelimitat de ceasuri.
Cum de există în Watch Collection un ceas pe care nu l-am adăugat eu însumi?
De îndată ce achiziționarea unui ceas s-a derulat prin Chrono24, ceasul va fi adăugat la Watch Collection, astfel încât să puteți urmări facil performanța valorică a acestui ceas.
Ce valori estimative văd în propria Watch Collection?
În Watch Collection vedeți valoarea estimativă și evoluția valorică atât a întregii dvs. colecții de ceasuri, cât și a fiecărui ceas individual.
La ce intervale de timp se recalculează valorile estimative?
Valorile estimative se recalculează zilnic. Cu toate acestea, fluctuațiile nu sunt vizibile zilnic, ci pe o perioadă mai lungă de timp.
Îmi poate vedea propria Watch Collection un alt utilizator?
Nu, vă pot vedea propria Watch Collection numai utilizatorii cu care ați partajat-o activ.
Pot salva informații personale în Watch Collection?
Da, puteți adăuga pentru fiecare ceas poza proprie sau mențiuni proprii.
Pot adăuga și ceasuri rare?
Da, puteți adăuga la Watch Collection toate ceasurile, pentru a avea o colecție de ceasuri completă. Cu toate acestea, pentru ceasurile rare avem din păcate puține date sau deloc. Însă, de îndată ce ceasul a fost postat mai des în anunțuri și există suficiente date, aceste informații vor fi redate automat în Watch Collection.

Alte întrebări şi răspunsuri