Trecere peste
Bazați-vă la cumpărare pe Protecția cumpărătorului Chrono24
Chrono24 - România
Logare sau înregistrare

Watch Collection

Urmăriți evoluția valorii colecției dvs. de ceasuri

Începeți colecția dvs. de ceasuri online

Colecționar înflăcărat, ce poate fi mai mult de atât? Cu Watch Collection ceasurile dvs. vă sunt întotdeauna alături și urmăriți în permanență evoluția valorii pieselor îndrăgite.

 • Administrați-vă online colecția de ceasuri
 • Adăugați simplu ceasuri noi
 • Completați date utile și încărcați poze
 • Aflați valoarea de piață actuală a ceasurilor dvs.
 • Urmăriți evoluțiile istorice și viitoare ale valorii
0:40

Luați-vă ceasurile peste tot cu dvs.

Experimentați-vă colecția de ceasuri dintr-o perspectivă total nouă: online, disponibilă imediat și mereu la îndemână prin smartphone. Puteți monitoriza ceasuri interesante, puteți determina valoarea ceasului și vă puteți îngriji propria Watch Collection, unde vreți și când vreți.

Monitorizați evoluția valorii

Vi se estimează valoarea actuală a ceasului și aveți la îndemână evoluția valorii viitoare a propriilor dvs. ceasuri sau a altor ceasuri interesante. Ne extindem constant baza de date, care este unică în lume. Recalculăm zilnic toate valorile estimate. Și când introduceți articole unicat care nu sunt estimate, ne veți ajuta să îmbunătățim Watch Collection pentru toată lumea.

Colecționați ceasuri, bucurați-vă

 • Personalizarea colecției

  Conferiți o notă individuală propriei dvs. Watch Collection prin date, poze și notițe personale.
 • Automatizarea colecționării

  Imediat ce cumpărați un ceas prin Chrono24, acesta este adăugat automat.

Watch Scanner

Creare colecție de ceasuri prin poză

Descărcați acum aplicația Chrono24 și adăugați ceasuri propria dvs. Watch Collection prin Watch Scanner. Fie că purtați deja ceasul la încheietura mâinii sau pur și simplu vi se pare interesant – cu o poză îl puteți păstra ca parte a colecției dvs. personale de ceasuri sau pentru monitorizare.

Instalați și testați aplicația:

Aveţi întrebări? Contactaţi-ne!

În Watch Collection vă administrați și îngrijiți colecția de ceasuri online. Adăugați foarte simplu ceasuri, stocați cât de multe date doriți și încărcați propriile poze ale ceasurilor. În plus, în Watch Collection mai puteți urmări și istoricul performanțelor valorice și performanțele valorice viitoare. De asemenea, aveți posibilitatea de a viziona ceasurile care vă interesează, dar încă nu le dețineți.
Nu, puteți observa și ceasuri care vă interesează și doriți să le urmăriți performanța valorică. Pentru aceasta, introduceți numărul de referință sau marca, modelul și starea ceasului și selectați opțiunea „Nu dețin acest ceas”.

Aflați mai multe
Puteți adăuga un număr nelimitat de ceasuri.
De îndată ce ați achiziționat un ceas prin Chrono24, ceasul va fi adăugat la Watch Collection, astfel încât să puteți urmări performanța valorică a acestui ceas.
În Watch Collection vedeți valoarea estimativă și performanța valorică atât a fiecărui ceas individual, cât și a întregii dvs. colecții de ceasuri.
Valorile estimative se recalculează zilnic. Cu toate acestea, fluctuațiile nu sunt vizibile zilnic, ci pe o perioadă mai lungă de timp.
Da, puteți adăuga pentru fiecare ceas poza proprie sau mențiuni proprii.
Da, puteți adăuga la Watch Collection toate ceasurile, pentru a avea o colecție de ceasuri completă. Cu toate acestea, pentru ceasurile rare avem din păcate doar puține date sau deloc. Însă, de îndată ce ceasul a fost publicat mai frecvent în anunțuri și există suficiente date, aceste informații vor fi introduse automat în Watch Collection.