Watch Collection

Începeți online colecția personală de ceasuri

Începeți acum

Toate ceasurile într-un singur loc

Indiferent dacă este vorba de propriile ceasuri sau ceasurile pe care le-ați vizionat – cu Watch Collection aveți toate piesele îndrăgite într-un singur loc. Online și la îndemână oriunde, prin intermediul smartphone-ului dvs. Gestionați-vă colecția de oriunde și oricând doriți – și acordați-i o notă personală cu propriile dvs. poze.

Permanent cu atenția îndreptată asupra performanței valorice

Aflați valoarea de piață actuală a colecției dvs. de ceasuri, monitorizați performanța valorică a acesteia și urmăriți profitul sau pierderea pentru propriile dvs. ceasuri de-a lungul timpului.

Cumpărare și vânzare la momentul ideal

Momentul potrivit este totul: folosiți datele noastre unice la nivel global pentru a afla care este momentul perfect pentru a vă vinde propriile ceasuri la cel mai bun preț sau pentru a vă extinde colecția cu noi comori.

Watch Scanner

Creare colecție de ceasuri prin poză

Descărcați acum aplicația Chrono24 și adăugați ceasuri propria dvs. Watch Collection prin Watch Scanner. Fie că purtați deja ceasul la încheietura mâinii sau pur și simplu vi se pare interesant – cu o poză îl puteți păstra ca parte a colecției dvs. personale de ceasuri sau pentru monitorizare.

Instalați și testați aplicația:

Aveţi întrebări? Contactaţi-ne!