Pentru o achiziție simplă a unui ceas

De la comandă, până la livrare și după aceea.

Serviciul Trusted Checkout pe Chrono24

Trusted Checkout este cea mai sigură cale către ceasul pe care vi-l doriți. Comandați comod de la comerciantul de la care doriți și achitați în condiții de siguranță printr-un cont fiduciar. Comerciantului i se achită numai după ce ați primit ceasul. Iar partea cea mai bună: Serviciul de Trusted Checkout este complet gratuit pentru dvs., în calitate de cumpărător.

 • Eliminarea granițelor teritoriale

  Comercianți din peste 90 de țări oferă ceasuri spre vânzare pe Chrono24. Cu Trusted Checkout plătiți în condiții de siguranță și la nivel internațional. Echipa noastră multilingvistică vă stă mereu la dispoziție.

 • Expediere asigurată și transparentă

  Fiecare ceas este asigurat de către comerciant la întreaga sa valoare și prevăzut cu un ID de tracking. În propria dvs. zonă myChrono24 aveți o vedere de ansamblu asupra stării actuale a comenzii dvs.

 • Plată în condiții de siguranță

  Plătiți pe un cont fiduciar, unde suma este păstrată în siguranță până când primiți ceasul dorit. Numai după aceea banii sunt plătiți comerciantului.

 • Răspuns rapid în cazul unei reclamații

  În cazul în care ceasul nu este livrat sau nu corespunde descrierilor făcute de către comerciant, suma plătită poate fi rambursată din contul fiduciar. În cazul unui retur, vă veți primi banii înapoi rapid și fără complicații.

 • Protecția cumpărătorului Chrono24

  • Peste 2.000 de comercianți de ceasuri verificați

   Cumpărarea de ceasuri este și o chestiune de încredere. De aceea, verificăm Comercianții pe baza unor criterii de calitate solide, înainte ca aceștia să aibă voie să ofere ceasuri pe Chrono24.

  • Asistență personalizată

   Prin sistemul Protecția cumpărătorului Chrono24, vi se oferă asistență optimă și după achiziționarea de pe Chrono24: În cazul rar în care ceva nu funcționează cum ar trebui, vă puteți baza pe serviciul nostru de asistență Support. Vă vom sprijini să găsiți o soluție satisfăcătoare împreună cu comerciantul. Vă rugăm să ne contactați direct în acest sens în decurs de 14 zile de la primirea produsului, prin formularul nostru de contact.

Mai multe detalii cu privire la Protecția cumpărătorului găsiți aici.
Garanția autenticității Chrono24

Pentru comercianți, pe Chrono24 se aplică directiva nerestricționată, care prevede interdicția comercianților de a oferi copii sau falsuri. Fiecare comerciant este obligat să verifice în detaliu autenticitatea fiecărui ceas, indicând în descriere diferențele față de starea inițială de livrare.

Aveți incertitudini? Noi vă stăm la dispoziție!

Dacă aveți incertitudini cu privire la autenticitatea unui ceas comandat de la un comerciant Chrono24, vă rugăm să luați legătura cu noi în cel mult 14 zile de la primirea produsului, prin formularul nostru de contact. Vom verifica situația dvs. și vom găsi împreună cu comerciantul o soluție pentru dvs. În cazul puțin probabil în care nu putem ajunge la un acord cu comerciantul, veți primi înapoi banii direct de la Chrono24.

Mai multe detalii găsiți în setul nostru de Condiții cu privire la garanția autenticității.

Despre noi

De la înfiinţarea Chrono24 din anul 2003 modelăm comerţul internaţional cu ceasuri de lux şi stabilim noi standarde. Cu peste 100 de angajaţi în Karlsruhe, Berlin, New York şi Hong-Kong lucrăm zilnic pentru a face locul nostru de cumpărare şi vânzare mai atractiv şi pentru a oferi, atât cumpărătorilor, cât şi vânzătorilor de ceasuri de lux servicii de primă clasă.

Inegalabil: Chrono24 în cifre

Chrono24 este la nivel internaţional principalul loc de vânzare şi cumpărare a ceasurilor de lux. Găsiţi-vă noul ceas între peste 300.000 de oferte sau vindeţi unuia dintre cei peste 10 milioane de iubitori de ceasuri din fiecare lună.

 • 2019

  Principalul loc de cumpărare şi vânzare a ceasurilor de lux începând din 2003

 • 0

  Vânzători din peste 90 de ţări

 • 0

  Vizitatori lunar

 • 0

  Ceasuri în ofertă

 • 0 €

  Valoarea totală a ceasurilor

 • 0

  Descărcări aplicaţie

Cumpărare şi vânzare de ceasuri în întreaga lume

Cumpărare

Oferte atractive ale vânzătorilor din peste 90 de ţări: Pe Chrono24 găsiţi în mod garantat un ceas care să vă încânte în totalitate – de la clasicul ceas automat până la rarele piese de colecţie.

Vânzare

Peste 350.000 de iubitori de ceasuri îşi caută zilnic pe Chrono24 ceasul dorit. Găsiţi şi dvs. cumpărătorul potrivit pentru ceasul dvs. – indiferent dacă faceţi comerţ cu ceasuri sau doriţi să vindeţi în particular.

Aveţi întrebări? Contactaţi-ne!

Aveți întrebări? Contactați-ne! Echipa noastră vă ajută cu plăcere:

+49 721 96693-0 Contact

Aveţi întrebări?
Vă stăm cu drag la dispoziţie.

+49 721 96693-900

Contact