Logare

Protecția cumpărătorului Chrono24

Asigurați-vă cu protecția gratuită a cumpărătorului Chrono24: Comercianți verificați, plată prin contul fiduciar și garanția autenticității.

1.
Buyer Protection 1

Comercianți verificați

Cumpărarea unui ceas este și o chestiune de încredere. De aceea, verificăm comercianții pe baza unor criterii de calitate stricte, înainte ca aceștia să aibă voie să ofere ceasuri pe Chrono24.

Aflați mai multe
2.
Buyer Protection 2

Plată prin Trusted Checkout

Plătiți pe un cont fiduciar, unde suma este păstrată în siguranță până când primiți ceasul dorit. Numai după aceea banii sunt plătiți comerciantului. Trusted Checkout este gratuit pentru dvs., în calitate de cumpărător. Toate anunțurile pentru care este posibilă plata prin Trusted Checkout sunt marcate corespunzător.

Aflați mai multe
3.
Buyer Protection 3

Expediere asigurată

Fiecare ceas este asigurat de către comerciant la întreaga sa valoare și este expediat cu un ID de tracking. În propria dvs. zonă myChrono24 vedeți în orice moment starea actuală a comenzii dvs.

Aflați mai multe
4.
Buyer Protection 4

Garanția autenticității

Dacă aveți incertitudini cu privire la autenticitatea unui ceas comandat de la un comerciant Chrono24, vă rugăm să luați legătura cu noi în cel mult 14 zile de la primirea produsului, prin formularul nostru de contact. Vom verifica situația dvs. și vom găsi împreună cu comerciantul o soluție pentru dvs. În cazul puțin probabil în care nu putem ajunge la un acord cu comerciantul, veți primi înapoi banii direct de la Chrono24.

Aflați mai multe
5.
Buyer Protection 5

Asistență personală și multilingvistică

În rarele cazuri în care ceva nu funcționează cum ar trebui, vă puteți baza pe serviciul nostru de asistență Support. Vă vom sprijini să găsiți o soluție satisfăcătoare împreună cu comerciantul.

Aflați mai multe
6.
Buyer Protection 6

Retur

În cazul în care ceasul nu este livrat sau nu corespunde descrierilor făcute de către comerciant, suma plătită poate fi rambursată din contul fiduciar. În cazul unui retur, vă veți primi banii înapoi rapid și fără complicații.

Aflați mai multe

Despre noi

De la înființarea Chrono24 din anul 2003, modelăm comerțul internațional cu ceasuri de lux și stabilim noi standarde. Cu peste 200 de angajați în Karlsruhe, Berlin, New York și Hong-Kong, lucrăm zilnic pentru a face locul nostru de cumpărare și vânzare mai atractiv și pentru a oferi, atât cumpărătorilor, cât și vânzătorilor de ceasuri de lux servicii de primă clasă.

Mai multe despre noi
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Inegalabil: Chrono24 în cifre

Chrono24 este la nivel internațional principalul loc de vânzare și cumpărare a ceasurilor de lux. Găsiți-vă noul ceas între peste 400.000 de anunțuri sau vindeți unuia dintre cei peste 220.000 iubitori de ceasuri din fiecare zi.

 • 2019

  Principalul loc de cumpărare şi vânzare a ceasurilor de lux începând din 2003

 • 0

  Vânzători din peste 90 de ţări

 • 0

  Vizitatori pe zi

 • 0

  Ceasuri în ofertă

 • 0 €

  Valoarea totală a ceasurilor

 • 0

  Descărcări aplicaţie

Cumpărare şi vânzare de ceasuri în întreaga lume

Cumpărare

Oferte atractive de la vânzători din peste 90 de țări: Pe Chrono24 găsiți în mod garantat un ceas care să vă încânte în totalitate – de la clasicul ceas automat, până la rarele piese de colecție.

Vânzare

Peste 7 milioane de iubitori de ceasuri își caută lunar pe Chrono24 ceasul dorit. Găsiți și dvs. cumpărătorul potrivit pentru ceasul dvs. – indiferent dacă faceți comerț cu ceasuri sau doriți să vindeți în particular.

Aveţi întrebări? Contactaţi-ne!

+49 721 96693-0 Contact