71.000 de experiențe de cumpărare evaluate excelent internațional

Protecția cumpărătorului Chrono24

Asigurați-vă cu protecția gratuită a cumpărătorului Chrono24: Comercianți verificați, plată prin contul fiduciar și garanția autenticității.

1.
Chrono24 verifică comercianții după criterii de calitate stricte

Comercianți verificați strict

Siguranța și încrederea au un rol deosebit de important la cumpărarea unui ceas de lux. Din acest motiv, verificăm comercianții pe baza unor criterii de calitate stricte, înainte ca aceștia să aibă voie să ofere ceasuri pe Chrono24. De exemplu, aceasta include verificarea completă a identității și seriozității ca parte a înregistrării.

Aflați mai multe
2.
Trusted Checkout de la Chrono24 este gratuit pentru cumpărător

Plată prin Trusted Checkout

Plătiți pe un cont fiduciar, unde suma este păstrată în siguranță până când primiți ceasul dorit. Numai după aceea banii sunt plătiți comerciantului. Trusted Checkout este gratuit pentru dvs., în calitate de cumpărător. Toate anunțurile pentru care este posibilă plata prin Trusted Checkout sunt marcate corespunzător.

Aflați mai multe
3.
Fiecare ceas care se vinde prin Chrono24 este asigurat la expediere la întreaga valoare

Expediere asigurată

Fiecare ceas este asigurat de către comerciant la întreaga sa valoare și este expediat cu un ID de tracking. În propria dvs. zonă myChrono24 vedeți în orice moment starea actuală a comenzii dvs. – până când primiți ceasul dorit.

Aflați mai multe
4.
Garanția returnării banilor de către Chrono24 în caz de falsuri

Garanția autenticității

Dacă după comanda unui ceas de la un comerciant Chrono24 aveți incertitudini cu privire la autenticitatea acestuia, vă rugăm să ne contactați în cel mult 14 zile de la primirea produsului, prin formularul nostru de contact. Vom verifica cu exactitate situația dvs. și vom găsi împreună cu comerciantul soluția optimă pentru dvs. În cazul puțin probabil în care nu putem ajunge la un acord cu comerciantul, veți primi înapoi banii direct de la Chrono24.

Aflați mai multe
5.
Chrono24 oferă o asistență personală și multilingvistică

Asistență personală și multilingvistică

În timpul întregului proces de cumpărare, vă puteți baza complet pe echipa serviciului nostru de asistență Support, în 22 de limbi. Indiferent dacă aveți întrebări cu privire la ceas sau la cumpărarea în sine – echipa noastră de asistență Support Chrono24 vă este întotdeauna alături și vă sprijină cât mai bine posibil în problemele dvs.

Aflați mai multe
6.
Chrono24 oferă un retur rapid și necomplicat

Returnare comodă

În cazul în care ceasul pe care l-ați comandat nu este livrat sau nu corespunde descrierilor făcute de către comerciant, suma plătită poate fi rambursată din contul fiduciar.

Și dacă se mai întâmplă ceva? Puteți conta întotdeauna pe noi! De exemplu, dacă nu sunteți mulțumit de livrarea dvs., prețul de cumpărare vă poate fi rambursat folosind serviciul nostru gratuit de cont fiduciar. În cazul unei returnări, vă veți primi înapoi banii rapid și fără complicații – complet fără niciun risc.

Aflați mai multe

Despre noi

De la înființarea Chrono24 din anul 2003, modelăm comerțul internațional cu ceasuri de lux și stabilim noi standarde. Cu 290 de angajați în Karlsruhe, Berlin, New York și Hong-Kong, lucrăm zilnic pentru a face portalul nostru mai atractiv și pentru a oferi, atât cumpărătorilor, cât și vânzătorilor de ceasuri de lux servicii de primă clasă.

Mai multe despre noi
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Inegalabil: Chrono24 în cifre

Chrono24 este la nivel internațional principalul loc de vânzare și cumpărare pentru ceasuri de lux. Găsiți-vă noul ceas între peste 475.000 de anunțuri sau vindeți unuia dintre cei peste 500.000 iubitori de ceasuri din fiecare zi.

 • 2021

  Principalul loc de cumpărare şi vânzare a ceasurilor de lux începând din 2003

 • 0

  Vânzători din peste 100 de țări

 • 0

  Vizitatori pe zi

 • 0

  Ceasuri în ofertă

 • 0 €

  Valoarea totală a ceasurilor

 • 0

  Descărcări aplicaţie

Cumpărare şi vânzare de ceasuri în întreaga lume

Cumpărare

Oferte atractive de la vânzători din peste 100 de țări: pe Chrono24 găsiți în mod garantat un ceas care să vă încânte în totalitate – de la clasicul ceas automat, până la rarele piese de colecție.

Vânzare

Peste 9 milioane de iubitori de ceasuri își caută lunar pe Chrono24 ceasul dorit. Găsiți și dvs. cumpărătorul potrivit pentru ceasul dvs. – indiferent dacă faceți comerț cu ceasuri sau doriți să vindeți în particular.

Aveţi întrebări? Contactaţi-ne!

Ce trebuie să fac dacă doresc să returnez un articol?
În cazul unei cumpărări prin Trusted Checkout: Dacă doriți să faceți uz de dreptul de revocare, vă rugăm să contactați imediat echipa noastră de asistență Support prin telefon (+49 721 96693-920) sau prin e-mail (withdraw@chrono24.com). Documentăm și vă confirmăm intrarea la timp a revocării și inițiem toate etapele următoare.

Dacă ați plătit suma de achiziție direct comerciantului sau vânzătorului privat, vă rugăm să îl contactați direct în legătură cu returnarea.

Vă rugăm să rețineți că nu există niciun drept de revocare sau returnare reglementat legal în cazul cumpărării de la un vânzător privat.
Am posibilitatea derulării cumpărării printr-un serviciu de cont fiduciar?
În cazul majorității anunțurilor este posibilă o plată prin serviciul de cont fiduciar Chrono24. Pentru aceasta, plătiți pe un cont fiduciar, unde suma este păstrată în siguranță, până când primiți ceasul dorit. Echipa Chrono24 vă este alături în orice moment și vă asigură o achiziționare fără probleme. Informații suplimentare privind serviciul de cont fiduciar prin Chrono24 găsiți aici:
Dacă nu este posibilă plata prin serviciul de cont fiduciar prin Chrono24, vă rugăm să rețineți următoarele indicații:

Este posibil ca în țara dvs. să fie disponibile și alte servicii serioase de cont fiduciar pentru derularea cumpărării. Informați-vă cu exactitate în prealabil atunci când alegeți un serviciu de cont fiduciar.

În ceea ce privește utilizarea unui serviciu de cont fiduciar trebuie să fie de acord atât cumpărătorul, cât și vânzătorul. Dacă utilizați un serviciu de cont fiduciar, obțineți toate informațiile direct de la serviciul de cont fiduciar. Nu vă bazați pe e-mail-urile retransmise de vânzător.
Cum recunosc un fals?
Pe Chrono24 se aplică directiva nerestricționată care prevede că comercianții nu au voie să ofere ceasuri falsificate. Verificăm comercianții profesioniști și aceștia își oferă cu succes, de mulți ani, ceasurile de lux pe Chrono24. Sigiliul Trusted Seller este un indiciu suplimentar pentru seriozitatea unui comerciant. Dacă un comerciant oferă în mod dovedit un fals, acesta va fi mai întâi blocat.

Pentru a fi în siguranță, ar trebui să aflați care este valoarea reală pe piață deja dinainte de a cumpăra ceasul dorit. De obicei, Rolex, Breitling și alte mărci de lux nu sunt disponibile pentru câteva sute de euro. Considerații general valabile: Dacă o ofertă sună prea bine pentru a fi adevărată sau dacă aveți îndoieli cu privire la autenticitatea ceasului, ar fi mai bine să vă abțineți de la cumpărare. În schimb, raportați suspiciunea prin linkul „Raportare anunț suspect” direct din anunț.

Vă rugăm să rețineți că ceasurile de marcă autentice sunt uneori prevăzute cu piese de schimb care au fost montate în acest model în timpul unei reparații și care nu corespund 1:1 cu piesele originale inițiale. Uneori există un deficit de piese de schimb, mai ales pentru ceasurile vintage. În acest caz, comerciantul este obligat să dovedească înlocuirea pieselor.
Am drepturi de garanție speciale la o cumpărare prin Trusted Checkout?
La o cumpărare prin Trusted Checkout se aplică condițiile reglementate în mod legal în privința dreptului la garanție. Nu are loc o extindere a garanției și a drepturilor de garanție.
Care sunt modalitățile de plată disponibile?
În cazul majorității anunțurilor este posibilă o plată prin serviciul de cont fiduciar Chrono24. Pentru aceasta, plătiți cu cardul bancar sau prin transfer bancar pe un cont fiduciar, unde suma este păstrată în siguranță până când primiți ceasul. Echipa Chrono24 vă este alături în orice moment și asigură o achiziționare fără probleme.

Informații suplimentare privind plata prin Chrono24 găsiți aici:
Dacă nu derulați cumpărarea prin serviciul de cont fiduciar Chrono24, vă rugăm să contactați direct vânzătorul pentru a discuta detaliile privind plata.

Alte întrebări şi răspunsuri