Sigur.
De încredere.
Gratuit.
#chrono24buyerprotection
Descoperiți cele mai sigure căi spre ceasul dvs. de vis

Protecția cumpărătorului Chrono24: Serviciile noastre de siguranță

Plată prin serviciul de cont fiduciar

Datorită serviciului fiduciar Chrono24, plata dvs. este complet în siguranță. După ce ați primit ceasul, păstrăm prețul de cumpărare pe contul nostru fiduciar încă 14 zile. Astfel, suma este păstrată în siguranță până când vă puteți convinge de calitatea ceasului dvs. Numai după aceea banii sunt plătiți comerciantului.

Garanția autenticității

Promisiunea noastră: pe Chrono24, toate ceasurile noi și folosite sunt autentice. Întrucât comercianții noștri sunt obligați să le verifice și să posteze anunțuri numai cu ceasuri originale. Iar dacă apar probleme, contactați direct echipa noastră de asistență Support în termen de 14 zile de la primirea ceasului și vă veți primi banii înapoi.

Mai multe informații

Garanția returnării banilor în întreaga lume

Ceasul dvs. prezintă deficiențe sau nu corespunde așteptărilor? Nu e nicio problemă: Faceți pur și simplu uz de dreptul dvs. de revocare de 14 zile și cu serviciul nostru global Garanția returnării banilor primiți înapoi întregul preț de achiziție rapid și ușor.

Iată cât de facil se desfășoară derularea returnării

 1. 1. Informați echipa noastră de asistență Support

  Contactați Echipa noastră de asistență telefonic la +1 646-887-3560 sau prin e-mail în termen de 14 zile de la primirea ceasului. Aceasta vă va confirma intrarea la timp a revocării și va iniția toate etapele următoare.

 2. 2. Expediați ceasul înapoi către comerciant

  Expediați ceasul înapoi către comerciant în ambalajul original și cu asigurare. Cheltuielile de retur va trebui să le suportați dvs.

 3. 3. Noi vă rambursăm întregul preț de cumpărare

  Bineînțeles că vă vom rambursa rapid și facil atât prețul de cumpărare depus în contul nostru fiduciar, cât și costurile de expediere deja plătite.

Politici stricte pentru comercianți

Pe piața noastră există reguli stricte, care vă oferă siguranță: Comercianții au voie să vândă pe platforma noastră, doar după ce ne furnizează documente de identificare, extrase de la Registrul Comerțului, adresa societății și codul fiscal și îi obligăm pe toți comercianții să respecte regulile noastre stricte. În plus, evaluările autentice ale clienților fac ca performanța comerciantului să fie transparentă - astfel încât să puteți fi siguri, de la cine cumpărați.

Expediere asigurată

Fiecare ceas vândut este expediat asigurat de către comerciant la întreaga sa valoare. Astfel nu există niciun risc pentru dvs. – nici la cumpărarea din străinătate.

Echipa Quality & Security

Echipa noastră Quality & Security, compusă din 40 de persoane, lucrează în fiecare zi pentru dvs. pentru a depista anunțurile suspecte și pentru a rezolva posibilele probleme înainte ca acestea să apară. Așa încât dvs. vă puteți concentra pe deplin pe cumpărarea ceasului.

Ce spun despre noi mii de clienți entuziaști

TrustScore: „Extraordinar” cu 4,8 din 5 stele

160.052 evaluări din întreaga lume

Susținut de TrustPilot

Aveți nevoie de ajutor?

Echipa noastră de asistență multilingvistică Support este întotdeauna personal la dispoziția dvs. și vă sprijină în problemele dvs. Orice problemă ați avea: puteți conta întotdeauna pe noi!

Cifre, date și fapte impresionante

 • 20

  ani portalul lider în domeniul ceasurilor de lux

 • 44000

  de vânzători demni de încredere din peste 120 de țări

 • 200000

  de cumpărători se bazează anual pe Protecția cumpărătorului

 • 9000000

  de vizitatori lunar ai site-ului web

 • 600000

  de anunțuri pentru selecție enormă

 • 6550000

  de utilizatori mulțumiți ai aplicației

Aveţi întrebări?

Alte întrebări şi răspunsuri