Bazați-vă la cumpărare pe Protecția cumpărătorului Chrono24
Chrono24 - România

Poze de calitate superioară

Puteți face poze bune direct cu camera unui smartphone modern.
Pentru aceasta nu aveți nevoie neapărat de un echipament foto profesionist.

La căutarea unii nou ceas, prima privire a persoanelor interesate se oprește de obicei pe poza din anunț. Pozele explicite, de foarte bună calitate, sunt cel mai bun mod de a vă convinge potențialii cumpărători de ceasul dvs.

Vă oferim sfaturi simple și exemple despre cum să faceți pozele corecte cu ceasul dvs.

Fotografia de titlu

Este permis să fie vizibil doar ceasul: nu sunt permise informații suplimentare, inscripții, etichete, accesorii, hârtii, dar nici poze cu magazinul sau echipa etc.

Amplasați ceasul în centrul pozei, astfel încât să poată fi văzut în întregime.

Fotografiați-vă ceasul în format peisaj.

Condițiile de lumină

În mod ideal, fotografiați ceasul dvs. la lumina zilei și într-un mediu luminos. Lumina de zi creează cele mai bune condiții pentru o imagine iluminată optim, fără echipament foto suplimentar.

Evitați să folosiți blițul când fotografiați. Acesta poate distorsiona efectul culorii și materialului și se reflectă mai ales asupra cadranului, ceea ce înrăutățește percepția și aspectul ceasului dvs. De aceea, este mai bine să utilizați o altă sursă de lumină dacă pozele dvs. sunt prea întunecate.

Calitatea

Asigurați-vă că este focalizat întregul ceas, inclusiv cadranul.

Asigurați-vă că pozele dvs. sunt clare și de înaltă rezoluție.
Sunt foarte ușor de făcut cu smartphone-ul dvs.: Focalizați ceasul sau accesoriile, atingând obiectul respectiv pe ecranul dvs. tactil. Nu ajustați ulterior rezoluția și dimensiunea fișierelor pozelor dvs. Rezoluția pozelor de pe smartphone este de obicei ideală pentru funcția de zoom de pe Chrono24.

Cunoașteți funcția de zoom?

Dacă încărcați poze pentru anunț cu rezoluție suficientă (cca. 1020x765 pixeli), anunțul dvs. de pe Chrono24 are automat o funcție de zoom. Această funcție le permite persoanelor interesate să examineze detaliat ceasul.

Ordinea

Poziționați ordonat și sortat ceasul și accesoriile în poză, pentru o impresie de calitate superioară. În pozele suplimentare, prezentați detalii speciale sau informații importante, cum ar fi dovezi concrete prin documente.

În toate pozele, acordați atenție poziției limbilor arătătoare ale ceasului: Chiar la începutul prezentării, fixați ceasul la „10 și 10”.

Starea

Înainte de a face o poză, îndepărtați urmele, de ex. de praf și de amprente digitale, pentru a arăta ceasul în mod ideal. Adăugați cadre, de ex. cu semnele de uzură ale ceasului, pentru a oferi persoanelor interesate o impresie realistă a stării.

Alte sfaturi pentru un anunț bun puteți găsi aici.