Bazați-vă la cumpărare pe Protecția cumpărătorului Chrono24

Vindeți cu succes

Aflați cum puteți să vă faceți anunțul mai atractiv și să vă măriți astfel oportunitățile de vânzare.

Sfatul 1

Poze de calitate superioară

Fotografiați-vă ceasul din toate unghiurile importante. Aveți grijă la o calitate superioară a pozelor.

De asemenea, și numărul de poze are un impact semnificativ asupra atractivității anunțului dvs., deoarece: Pozele sunt pentru potențialii cumpărători cea mai bună posibilitate pentru a evalua starea ceasului din anunțul dvs. De aceea, încărcați în mod ideal cel puțin 8 poze.

Citiți mai multe sfaturi pentru poze perfecte ale ceasului dvs..

Sfatul 2

Prețul corect

Pentru a vă putea vinde cu succes ceasul, prețul pentru acesta nu trebuie să fie prea ridicat. În același timp este important să nu vă oferiți ceasul cu un preț prea mic. De asemenea, accesoriile existente, cum ar fi ambalajul și documentele originale, au un impact asupra creării prețului corect și, prin urmare, nu trebuie uitate.

Gândiți-vă și că de obicei comercianții profesioniști obțin prețuri mai mari decât vânzătorii privați. Aceasta se datorează faptului că prin vânzare comercianții de specialitate au în plus și o obligație de acordare a garanției.

Dacă încă nu știți care este prețul corect, determinați gratuit valoarea actuală de piață a ceasului dvs..

Sfatul 3

Descriere detaliată

În anunțul dvs. puteți descrie cu propriile dvs. cuvinte starea și caracteristicile ceasului dvs. Utilizați această opțiune în special dacă vindeți un ceas folosit, de ex. pentru a atrage atenția asupra semnelor de uzură.

Anunțurile fără text sau doar cu texte descriptive superficiale duc adesea la întrebări și îi pot face nesiguri pe potențialii cumpărători ai ceasului dvs. În cel mai rău caz, aceștia nu vor cumpăra ceasul dvs.

La fel de nefavorabile ca lipsa descrierii sunt descrierile prea lungi, în care informațiile relevante se pierd în text. O lungime optimă a textului este cuprinsă între 750 și 1.700 de caractere (inclusiv spații).

Sfatul 4

Date bază complete

Când postați anunțul cu ceasul dvs. pe Chrono24, vă oferim o gamă largă de caracteristici care vă vor ajuta să descrieți cu exactitate ceasul dvs. Cu cât completați mai multe caracteristici, cu atât ceasul dvs. va fi găsit mai bine și în cele din urmă va fi și cumpărat de potențialii cumpărători.

Informațiile despre anul de fabricație, materialul carcasei, materialul brățării, culoarea cadranului și mecanismul ceasului sunt deosebit de importante. Vă recomandăm să îngrijiți cât puteți de bine și detaliile opționale, deoarece acest lucru va face ca anunțul dvs. să apară în rezultatele căutării chiar și la o căutare foarte detaliată.