LogareLogare

Vindeţi-vă ceasul pe Chrono24

Porniţi asistentul de anunţuri:
Introduceţi direct numărul de referinţă al ceasului dvs., iar asistentul nostru identifică în mod automat cele mai importante caracteristici.

Vindeţi-vă ceasul pe Chrono24

Mai departe fără număr de referinţă

Avantajele dvs.

 • Comision scăzut pentru anunţ

  Comision scăzut pentru anunţ

  Un anunț pe Chrono24 este convenabil. Taxa este de doar 2,85% din prețul de vânzare pe care l-ați stabilit – un raport preț-servicii excelent.

 • Garanția returnării banilor

  Garanția returnării banilor

  Nu sunteți supus niciunui risc prin postarea anunțului dvs. Dacă ceasul dvs. nu găsit niciun cumpărător după 6 luni, vă rambursăm integral taxa pentru anunț.

 • Valori de vârf

  Valori de vârf

  Ceasul dvs. va fi căutat, găsit și cumpărat. 90% dintre ceasurile de pe Chrono24 își găsesc un nou purtător. Găsiți și dvs. prin Chrono24 o nouă încheietură a mâinii pentru ceasul dvs.

 • Pasiune veritabilă

  Pasiune veritabilă

  Nu doar noi suntem entuziasmați de ceasuri. Chiar și cunoscătorii și colecționarii din întreaga lume sunt acaparați de piesele frumoase de pe Chrono24. Aici este cel mai bine pus în evidență anunțul dvs.

 • Acoperire de mare amploare

  Acoperire de mare amploare

  Prin Chrono24, ceasurile de lux sunt la îndemâna iubitorilor de ceasuri din peste 90 de țări din întreaga lume. Fie că este vizualizat de pe computer sau de pe smartphone, anunțul dvs. este găsit întotdeauna și peste tot.

 • Interes deosebit

  Interes deosebit

  Zilnic, peste 350.000 de iubitori de ceasuri se uită pe Chrono24 după viitorul lor ceas. Poate că acesta este chiar ceasul dvs.?

Rapid şi facil către ţintă:
 • 1. Creaţi anunţul

  1. Creaţi anunţul

  Prin intermediul formularului nostru postaţi anunţul cu ceasul dvs. urmând puţine etape.

 • 2. Primiţi solicitarea de cumpărare

  2. Primiţi solicitarea de cumpărare

  Persoanele interesate vă contactează direct prin Chrono24.

 • 3. Vindeţi ceasul

  3. Vindeţi ceasul

  Discutaţi direct cu cumpărătorul detaliile privind plata şi expedierea.

Cu ajutorul asistentului nostru, anunțul dvs. este gata în câteva minute

Postarea unui anunț nu a mai fost niciodată așa de comodă. Aveți nevoie doar de numărul de referință al ceasului dvs.; de detalii se ocupă asistentul nostru. După aceea, introduceți poze reprezentative și adăugați prețul – și asta este tot!

Convingeți cumpărătorii prin siguranță – prin serviciul de cont fiduciar pe Chrono24

Prin opțiunea transparentă de derulare a plății prin serviciul de cont fiduciar pe Chrono24 profitați dublu. Câștigați încrederea potențialilor cumpărători și vă autoprotejați împotriva neplății sau încercărilor de fraudă. Dvs. vă expediați ceasul abia după ce cumpărătorul a depus banii pe un cont fiduciar sigur.

După ce v-ați creat anunțul, activaţi-vă simplu serviciul de cont fiduciar, ca modalitate suplimentară și sigură de plată. Informații suplimentare puteți găsi aici.

Mai aveți și alte întrebări?

Cum postez anunţul pentru un ceas?
Cu ajutorul formularului vă puteți insera ceasul dvs. în câțiva pași simpli:
 1. Descrieți detaliat ceasul dvs. Cu cât este mai exactă descrierea, cu atât este mai ușor pentru potențialii clienți să găsească anunțul dvs.
 2. Introduceți în anunțul dvs. cel mult 4 poze cu vederi diferite ale ceasului. Mențineți pregătită camera foto. În timpul creării anunțului dvs. vi se va solicita să fotografiați ceasul dvs. cu 2 ore stabilite de noi și să încărcați aceste poze ca dovadă a deținerii. Aceste poze apar ulterior și în anunțul dvs.
 3. Vă rugăm să vă introduceți datele personale.
 4. În ultima etapă va trebui să reverificați informațiile pe care le-ați introdus și să achitați comisionul pentru anunț.
Cât costă anunţul şi ce modalităţi de plată există?
Pentru un anunţ privat pentru ceasuri solicităm un comision în valoare de 2,85% din preţul specificat în anunţ, însă minimum 5,00EUR. Suma cea mai mare pe care o plătiţi este de 299,00 EUR per anunţ – indiferent cât de mare este preţul. Dacă ceasul dvs. nu se vinde în termen de 6 luni, vă rambursăm în întregime acest comision. Comisionul pentru anunţ poate fi plătit prin PayPal, card de credit sau transfer bancar. Versiunea 10/2015.
Cât de precis funcţionează garanţia returnării banilor?
Dacă nu vă vindeţi ceasul în termen de 6 luni, noi vă restituim comisionul pentru anunţ. Condiţiile preliminare pentru acest lucru sunt ca ceasul dvs. să fi fost pe Chrono24 timp de 6 luni, să nu se fi vândut şi să fiţi încă în posesia acestuia. Pentru aceasta, după ce au trecut cele 6 luni, ne dovediţi în termen de 4 săptămâni că sunteţi încă în posesia ceasului.

+1 646-887-3561

FAQ