LogareLogare
 • Aici visele despre ceasuri devin realitate

  Chrono24 este la nivel internaţional principalul loc de vânzare şi cumpărare a ceasurilor de lux. Găsiţi-vă noul ceas între peste 300.000 de oferte sau vindeţi unuia dintre cei peste 10 milioane de iubitori de ceasuri din fiecare lună.

Inegalabil: Chrono24 în cifre

 • 2017

  Principalul loc de cumpărare şi vânzare a ceasurilor de lux începând din 2003

 • 0

  Vânzători din peste 90 de ţări

 • 0

  Vizitatori lunar

 • 0

  Ceasuri în ofertă

 • 0 €

  Valoarea totală a ceasurilor

 • 0

  Descărcări aplicaţie

Cumpărare şi vânzare de ceasuri în întreaga lume

Cumpăraţi de la comercianţi de ceasuri şi vânzători particulari din întreaga lume

Oferte atractive ale vânzătorilor din peste 90 de ţări: Pe Chrono24 găsiţi în mod garantat un ceas care să vă încânte în totalitate – de la clasicul ceas automat până la rarele piese de colecţie.

Vindeţi-vă ceasul de lux

Peste 350.000 de iubitori de ceasuri îşi caută zilnic pe Chrono24 ceasul dorit. Găsiţi şi dvs. cumpărătorul potrivit pentru ceasul dvs. – indiferent dacă faceţi comerţ cu ceasuri sau doriţi să vindeţi în particular.


Serviciul Trusted Checkout al Chrono24

Cumpăraţi-vă în condiţii de siguranţă ceasul dorit

 • Plata prin contul fiduciar

  Plata prin contul fiduciar

  La achiziţie, plătiţi banii comod pe un cont fiduciar în care sunt păstraţi în condiţii de siguranţă până când vă primiţi ceasul dorit. Numai după aceea banii sunt plătiţi comerciantului.

 • 14 zile drept de returnare

  14 zile drept de returnare

  Dacă nu sunteţi mulţumit, puteţi returna ceasul în termen de 14 zile. Vi se returnează preţul de vânzare plătit, imediat ce ceasul este înapoi la comerciant.

 • Suport personal

  Suport personal

  La noi veţi găsi mereu un partener personal de contact. Împreună cu echipa noastră multilingvistică înlăturăm barierele lingvistice şi comunicăm cu comercianţi din întreaga lume.

Peste 2.000 de comercianţi de ceasuri verificaţi

Nu lăsăm loc de interpretări în nicio chestiune

Iar cumpărarea de ceasuri este o chestiune de încredere. De aceea, verificăm comercianţii pe baza unor criterii de calitate solide, înainte ca aceştia să aibă voie să ofere ceasuri pe Chrono24. Vă puteţi baza pe acest lucru!

Sunteţi comerciant de ceasuri?

Cu Chrono24 deschideţi uşa magazinului dvs. pentru 10 milioane de iubitori de ceasuri în fiecare lună. Testaţi-ne acum 30 de zile gratuit!

Deveniţi comerciant Chrono24

Chrono24

Despre noi

De la înfiinţarea Chrono24 din anul 2003 modelăm comerţul internaţional cu ceasuri de lux şi stabilim noi standarde. Cu peste 100 de angajaţi în Karlsruhe, Berlin, New York şi Hong-Kong lucrăm zilnic pentru a face locul nostru de cumpărare şi vânzare mai atractiv şi pentru a oferi, atât cumpărătorilor, cât şi vânzătorilor de ceasuri de lux servicii de primă clasă.


Aveţi întrebări? Contactaţi-ne!

Echipa noastră vă ajută cu plăcere, telefonic sau prin e-mail:

+49 721 96693-0