9 milioane de iubitori de ceasuri în fiecare lună

Vindeți ceasuri cu succes pe Chrono24

Ce ceas doriți să vindeți?

Aș dori să vând accesorii
  • Rata vânzărilor 90%
  • Obțineți cele mai bune prețuri
  • Comision mic pentru vânzare

4 pași spre o vânzare cu succes

Iată cum funcționează vânzarea pe Chrono24

Derularea plății în siguranță

Datorită serviciului de cont fiduciar Chrono24, vă veți primiți banii în condiții de maximă siguranță: Cumpărătorul depune banii în contul nostru fiduciar, dumneavoastră expediați ceasul, iar după livrarea cu succes vă plătim banii în cont în termen de 7 zile.

Aflați mai multe

Ce spun despre noi mii de clienți entuziaști

TrustScore: „Extraordinar” cu 4,8 din 5 stele

154.608 evaluări din întreaga lume

Susținut de TrustPilot

Sfaturile noastre pentru vânzătorii privați

Aflați cum să vă faceți anunțul mai atractiv, să faceți fotografii profesionale sau să expediați ceasul în siguranță.

Aveţi întrebări? Contactaţi-ne!

Pentru ceasurile dvs., puteți posta simplu și gratuit anunțuri pe Chrono24.

La crearea unui anunț vă vor fi solicitate toate datele importante despre ceasul dvs.
În plus, aveți posibilitatea de a adăuga o descriere individuală cu privire la stare, lucrări de întreținere, reparație și accesorii, pentru a face ca anunțul dvs. să fie și mai expresiv pentru posibilele persoane interesate.
Pozele de calitate superioară și cadrele mari ale ceasului dvs., starea acestuia și accesoriile disponibile completează anunțul dvs. pe Chrono24.
Dacă încă nu ați postat anunțuri anterioare pe Chrono24, la final trebuie să vă înregistrați o singură dată ca vânzător.
Beneficiați de determinarea gratuită a valorii pe Chrono24. Comparăm ceasul dvs. cu 500.000 de anunțuri din întreaga lume și vă oferim o recomandare de preț cu ajutorul căreia obțineți cel mai bun preț de vânzare posibil.

Bineînțeles că pentru a analiza prețul puteți căuta și manual prin anunțurile de pe Chrono24. În afară de aceasta, puteți solicita unui bijutier sau unei case de licitații să vă evalueze ceasul.

Vă rugăm să rețineți că puteți obține un preț de vânzare mai mare dacă publicați un anunț online cu ceasul dvs. Prețul pe care îl obțineți de la casele de licitații locale sau de la bijutieri este de obicei mai mic, deoarece aceștia iau în calcul la achiziționare și propriul lor comision.
Comisionul pentru vânzare de 6,5% este scadent numai după vânzarea reușită prin Chrono24.

La plata dvs. din contul fiduciar Chrono24, comisionul pentru vânzare este dedus din prețul de vânzare și reținut automat.
În cazul rar în care serviciul de cont fiduciar pentru derularea plății nu este disponibil (de ex. pentru că nu este disponibil în țara cumpărătorului), comisionul pentru vânzare este facturat ulterior.

Alte întrebări şi răspunsuri