Vindeți direct către Chrono24

Selectare ceas și solicitare ofertă

 • Primiți banii în doar câteva zile
 • Expediere gratuită
 • Fără taxe suplimentare
Primiți banii în doar câteva zile
Expediere gratuită
Fără taxe suplimentare

Iată cum funcționează vânzarea la Chrono24:

 1. <span>1. </span>Verificăm detaliile dvs. cu privire la ceas în termen de 1-3 zile lucrătoare și apoi vă trimitem o ofertă fără caracter obligatoriu.

  1. Verificăm detaliile dvs. cu privire la ceas în termen de 1-3 zile lucrătoare și apoi vă trimitem o ofertă fără caracter obligatoriu.

 2. <span>2. </span>Dacă decideți să ne vindeți ceasul, vă vom pune la dispoziție o etichetă de colet de la UPS. Expedierea este complet gratuită pentru dvs.

  2. Dacă decideți să ne vindeți ceasul, vă vom pune la dispoziție o etichetă de colet de la UPS. Expedierea este complet gratuită pentru dvs.

 3. <span>3. </span>De îndată ce am primit ceasul dvs., acesta va fi verificat de experți.

  3. De îndată ce am primit ceasul dvs., acesta va fi verificat de experți.

 4. <span>4. </span>După verificarea cu succes, vă plătim prețul de cumpărare direct în cont.

  4. După verificarea cu succes, vă plătim prețul de cumpărare direct în cont.

Aveţi întrebări? Contactaţi-ne!

Care sunt avantajele vânzării ceasului meu direct către Chrono24?
Printr-o vânzare direct către noi, beneficiați de o derulare rapidă și comodă. Calculul prețurilor noastre este corect și în concordanță cu piața, întrucât avem acces la un număr mare de anunțuri, care permite o comparație.
Cine cumpără ceasul meu?
Filiala noastră Zeitauktion GmbH preia întreaga derulare a cumpărării. După primire, experții acesteia verifică și evaluează ceasurile. Zeitauktion este un renumit comerciant de ceasuri, care cumpără și vinde ceasuri de lux de la mărci cunoscute. Dacă aveți întrebări sau probleme, bineînțeles că echipa de asistență Support de la Chrono24 vă va fi alături.
Cât durează până când ceasul meu va fi vândut?
Veți primi o ofertă concretă în termen de 1-3 zile lucrătoare. De regulă, primiți plata la 1-3 zile lucrătoare după ce am primit ceasul dvs.
Pot vinde orice ceas direct către Chrono24?
Cumpărăm o varietate de modele, de la numeroși producători. Aceasta include și ceasuri de la cele mai îndrăgite mărci. Dacă doriți să verificați dacă modelul dvs. este inclus, puteți vă puteți uita aici. În pasul următor, veți fi redirecționat către formularul nostru. Acolo puteți furniza mai multe detalii despre ceasul dvs. și puteți încărca poze înainte de a trimite cererea dvs. de ofertă.
Cât mă costă să obțin o ofertă pentru ceasul meu?
Obținerea unei oferte este 100% gratuită și nu are caracter de obligativitate pentru dvs.

Alte întrebări şi răspunsuri