Noi punem mult preț pe încredere, transparenţă și siguranța dvs.

Chrono24 Trusted Seller

Chrono24 Trusted Seller

Trusted Seller se disting prin faptul că sunt comercianți serioși și de încredere, fiind catalogați astfel atât de către Chrono24, cât și de utilizatorii săi.

Pentru a deveni Chrono24 Trusted Seller, un Comerciant trebuie să îndeplinească anumite cerințe importante, pe care le-am enumerat mai jos. De asemenea, trebuie să accepte și să semneze Trusted Seller Guidelines pentru Comercianți.

Vizualizare Trusted Seller Guidelines

Cum devine un Comerciant Trusted Seller?

Verificarea identității Comerciantului

Pe lângă prezentarea unei copii după cartea de identitate, a certificatului de înregistrare la Registrul Comerțului sau a extrasului de la Registrul Comerțului, dacă este cazul noi solicităm de la un comerciant nou şi o confirmare a identității sale emisă de către alți comercianți, pe care noi deja îi cunoaștem.

Perioadă de probă de 6 luni

Un comerciant poate deveni Trusted Seller abia după șase luni de activitate pe Chrono24, în care nu au fost semnalate neregularități nerezolvate.

Semnarea reglementărilor Trusted Seller Guidelines

Pentru ca un Comerciant să poată deveni Chrono24 Trusted Seller, el trebuie să accepte și să respecte reglementările Chrono24 Trusted Seller Guidelines!

Monitorizare

În cazul în care suntem informați cu privire la eventuale litigii sau încălcări ale Regulamentului Trusted Seller Guidelines, Departamentul suport al Chrono24 va lua legătura cu comerciantul respectiv pentru clarificări. Încălcările Regulamentului Trusted Seller Guidelines sunt tratate cu maximă seriozitate și pot duce la retragerea acestei calităţi.

Reglementările Chrono24 Trusted Seller Guidelines

Fiecare Comerciant, care poartă distincția Trusted Seller, a semnat respectarea prezentelor reglementări.

  1. Activitatea noastră constă în comerțul cu ceasuri. Toate datele cu privire la comercianții noștri afișate pe platformă și dezvăluite lui Chrono24 sunt conforme cu realitatea.
  2. Societatea noastră dispune de stabilitate financiară, ne respectăm obligațiile, iar plățile le efectuăm fără probleme și la timp.
  3. Noi comercializăm în exclusivitate produse originale provenite din surse de încredere.
  4. Noi afișăm starea produselor noastre conform realității și vă atenționăm textual, dar și prin imagini, cu privire la eventuale urme de utilizare, defecțiuni sau deteriorări.
  5. De regulă oferim produse din stoc, ce pot fi livrate în timp scurt. În cazul ceasurilor care nu pot fi livrate din depozit, indicăm termenul de livrare estimat. Dacă se finalizează tranzacția de vânzare-cumpărare, noi livrăm produsul în termenul indicat, cu excepția situației în care nu s-au încheiat alte acorduri cu respectivul Cumpărător.
  6. Solicitărilor primite de la clienți pe email la Chrono24 le răspundem în termen de 5 zile lucrătoare.
  7. Noi expediem produsul doar dacă s-a încheiat o asigurare pentru acesta sau preluăm riscul de transport.
  8. Scopul nostru este ca toate tranzacțiile să fie desfășurate corect. În cazul în care se ajunge la discrepanțe, vom căuta, împreună cu clientul, o soluție satisfăcătoare pentru ambele părți.
Vizualizare Trusted Seller Guidelines

Încălcările prezentelor reglementări semnalate de către utilizatorii Chrono24 vor fi tratate de noi cu maximă seriozitate și ne dăm silința de a rezolva problemele apărute printr-o clarificare rapidă și nebirocratică a situației, cât și printr-o soluție satisfăcătoare pentru ambele părți. Acest lucru poate duce chiar și la retragerea statutului de Trusted Seller.

Credeți-ne pe cuvânt, iar, în caz de probleme, adresați-vă Echipei noastre de Suport .

Vă rugăm să ţineţi cont de următorul aspect: nu putem oferi garanții pentru autenticitatea produselor comercianților având calitatea de Trusted Seller. Toate acordurile cu privire la plata și expediția produselor cad în responsabilitatea exclusivă a Cumpărătorului și a Vânzătorului.