Peste 360 de angajați vă fac posibilă o experiență perfectă la cumpărare

Consilier de cumpărare premium Chrono24

Consilierul dvs. personal pentru ceasuri de lux exclusiviste.

Contactare acum

Consilierul de cumpărare premium Chrono24 este partenerul dvs. de contact când vă gândiți să cumpărați un ceas de lux la prețuri ridicate.

Pentru întrebări referitoare la un anunț pe Chrono24, adresați-vă consilierului nostru de cumpărare.
Acesta vă sprijină nu doar în căutarea ceasului dorit, ci, dacă este necesar, și pe parcursul întregului proces de achiziție. Bineînțeles că pentru dvs., în calitate de utilizator Chrono24, serviciul exclusivist este gratuit.

Cum mă sprijină consilierul de cumpărare premium Chrono24?

  • În caz de întrebări

    Consilierul de cumpărare vă va răspunde la toate întrebările despre ceasul dorit, anunțuri și procesul de cumpărare pe Chrono24. Acesta este specializat în cumpărarea de ceasuri de lux la prețuri ridicate.

  • În momentul cercetării

    Încă nu ați găsit ceasul dorit? Consilierul dvs. de cumpărare cercetează cu plăcere pentru a găsi o ofertă potrivită pentru dvs.

  • În procesul de cumpărare

    Dacă doriți, consilierul de cumpărare preia comunicarea cu vânzătorul și negociază prețul pentru dvs. Bineînțeles că acest serviciul nu are caracter de obligativitate.

Întrebări frecvente

Cum pot contacta Consilierul de cumpărare Premium?
Consilierul de cumpărare Premium poate fi contactat telefonic la numărul +49 721 96693-930 sau în scris prin formularul nostru de contact, precum și prin e-mail la clientadvisor@support.chrono24.com.
Dacă nu reușiți să luați legătura cu Consilierul de cumpărare Premium, acesta vă va suna înapoi (dacă doriți) sau vă va contacta pe e-mail.
Ce servicii îmi oferă Consilierul de cumpărare Premium?
Consilierul de cumpărare Premium vă ajută cu toate întrebările pe care le aveți despre ceasul dorit.
Căutați un ceas deosebit, doriți să aflați mai multe despre un anumit model sau aveți întrebări în legătură cu procesul de cumpărare pe Chrono24? Consilierul de cumpărare Premium este un adevărat cunoscător în materie de ceasuri și așteaptă cu nerăbdare ca la solicitare să vă sprijine la cumpărarea ceasului dorit.
Prin ce se diferențiază consilierul de cumpărare premium Chrono24 de echipa serviciului clasic de asistență Support?
Consilierul de cumpărare premium Chrono24 este specializat în cumpărarea de ceasuri de lux la prețuri ridicate.
Acesta vă răspunde la toate întrebările referitoare la procesul de cumpărare și vă sprijină activ în căutarea ceasului dorit.
În plus, acesta preia coordonarea cu vânzătorul și negociază prețul pentru dvs. – bineînțeles, dacă doriți acest lucru. Dacă aveți probleme individuale, adresați-vă consilierului nostru de cumpărare. Acesta vă ajută cu plăcere mai departe.
Mă costă ceva consilierea?
Bineînțeles că serviciile Consilierului de cumpărare Premium sunt gratuite pentru dvs. în calitate de utilizator Chrono24.