Logare

Reclamă şi kit media

Prin reclama pe Chrono24 ajungeţi astăzi la clienţii dvs. de mâine – în mod orientat spre obiectiv şi eficient. Vă oferim un public cu afinităţi pentru articolele de lux şi solvabil.

Acoperire extinsă:

Acoperire extinsă:

Zilnic, peste 220.000 de persoane vizitează Chrono24 și astfel aceștia vizionează peste 140 de milioane de pagini lunar (stare: ianuarie 2019).

Grup ţintă exclusiv:

Grup ţintă exclusiv:

utilizatorul Chrono24 obişnuit este de sex masculin, bine educat, puternic consumator şi cu afinităţi pentru articolele de lux. Îl interesează articolele de lux, îmbrăcămintea de firmă, şi bineînţeles, ceasurile de calitate superioară.

Marketing în întreaga lume:

Marketing în întreaga lume:

Prin noi ajungeţi la iubitori de bijuterii rafinate din întreaga lume. Clienţii noştri provin din peste 90 de ţări şi vorbesc o varietate de limbi. Indiferent dacă este vorba despre Europa, America sau Asia: prin Chrono24 vă adresaţi în mod direct oamenilor din pieţele vizate de dvs.

Geo targeting şi brand targeting:

Geo targeting şi brand targeting:

vreţi să vă adresaţi numai vizitatorilor care vorbesc limba dvs. sau numai celor din ţările selectate? Clienţii dvs. iubesc ceasurile de lux aparţinând unei anumite mărci? Vă afişăm reclama numai acolo unde doriţi să fie văzută de grupul vizat de dvs.

Toate formele de publicitate uzuale:

Toate formele de publicitate uzuale:

reclamă prin banner: dreptunghi mediu, super banner şi „zgârie-nori”.
Alte forme de publicitate conform acordului: postare în paralel pe părţile laterale, tip „avizier”, pe fundalul ecranului, reportaj publicitar, buletin informativ, campanii pe reţele de socializare.
Bineînţeles că vă ajutăm cu plăcere să organizaţi campanii individuale.

Contact

Contact

Tel.: +49 721 96693-0
 

Luați legătura