The Chrono Duo Ltd

Vintage watches, pre-owned timepieces and chronographs for modern times.

We sell vintage watches and pre-owned timepieces with character, iconic chronographs with stories, timepieces often from a pre-digital age, mostly from the last fifty years of the 20th century. But not exclusively.

Detalii

The Chrono Duo Ltd

Adresă la cerere

Arată numerele
Tel.: 07977923822
Mobil: +44 (0)7977 923822
Noi spunem:
Cod TVA: 10375406

Alte informaţii

General Terms and Conditions

Trusted Seller din 2017
Ceasuri vândute cu Protecția cumpărătorului: 57

4,9 din 5 stele  |  Evaluări: 49

Evaluări în detaliu 

 5,0
Expediere
 4,9
Descriere produs
 5,0
Comunicaţie
100%
dintre cumpărători l-ar recomanda și altora pe acest comerciant.
Către anunțurile actuale

Informaţii pentru soluţionarea amiabilă a litigiilor online

Începând cu luna ianuarie a anului 2016, fiecare comerciant online de pe teritoriul Uniunii Europene are obligația de a se informa de pe „Platforma pentru soluționarea amiabilă online a litigiilor” a Comisiei Europene. Pentru aceasta, vă punem la dispoziție acest text cuprinzând indicații verificate din punct de vedere juridic. Vă rugăm să faceți clic pe „Publicare indicație” pentru a afișa indicația pe pagina dvs. de internet de comerciant și lângă anunțurile dvs.

Comisia U.E. a creat o platformă de internet pentru soluționarea amiabilă online a litigiilor (așa-numita „Platformă OS”). Platforma OS servește ca punct de pornire în vederea soluționării amiabile extrajuridice a litigiilor care au ca obiect obligații contractuale stabilite pe baza contractelor de cumpărare-vânzare online. Clientul poate accesa Platforma OS prin linkul următor:
https://ec.europa.eu/consumers/odr

Oferte de top actuale