Logare
Monobloc Actuator Collection

Cronograful Monobloc Actuator revoluționează funcția de oprire a ceasului cu brățară: În loc de două capace de presare, acesta deține un comutator basculant individual, care este integrat în carcasă și inspirat de Porsche 911 RSR. O funcție practică cu două fusuri orare completează ceasul și face din acesta accesoriul ideal pentru globe-trotteri.

1919 Collection

Funcțional, elegant, minimalist – acestea sunt caracteristicile 1919 Collection. Cadranele mari, întunecate, cu cifre arabe, se concentrează asupra elementelor esențiale. Caracteristicile seriei sunt decupajele de la anse și o tranziție lină către brățară.

Timepieces cu ADN-ul Porsche

911 – din 1963 acest număr trezește emoții și reprezintă ca nimeni altul fascinația mașinilor sport. Profesorul Ferdinand Alexander Porsche a creat o legendă a mașinii sport cu 911, care încă mai încântă și astăzi. Rețeta succesului: Forma și funcția sunt perfect corelate între ele. Această filozofie se reflectă și în Porsche Design Timepieces. În fiecare model se ascunde ADN-ul tipic de la Porsche.

Armonie între tehnică și design

Porsche Design Timepieces sunt instrumente de precizie și inovatoare, care combină tehnologia din construcția de automobile cu arta producătorilor elvețieni de ceasuri. Designerii și producătorii de ceasuri lucrează constant pentru a oferi cele mai înalte niveluri de precizie, funcționalitate și performanță. În acest scop, dezvoltă o serie de ceasuri uimitoare mână în mână, cu linii caracteristice și funcționalitate remarcabilă.

Minimalism pur, revoluționar tehnic

Cronograf I este primul ceas creat de prof. F.A Porsche pentru Porsche Design. Cu ecranele sale puriste și aspectul negru complet mat, ceasul a revoluționat construcția de ceasuri. Ca și Porsche 911, cronograf I este un design clasic atemporal. Porsche Design este și primul producător de ceasuri care a folosit titan pentru ceasurile sale. Aceste ceasuri sunt deosebit de robuste și ușoare.

Timpul și lumea în mișcare

Porsche Design continuă să pună permanent din nou status quo în discuție și dezvoltă noi ceasuri cu funcții extraordinare. Un exemplu în acest sens sunt ceasurile de călătorie, care sunt optimizate pentru globe-trotteri și oferă funcții de ceas cu alarmă sau de timp universal. Cu o singură atingere a unui buton, timpul poate fi afișat oriunde altundeva din lume – ideal pentru călători.

Fondatorul

Prof. F. A. Porsche a fondat Porsche Design în anul 1972. Creațiile sale au o linie inconfundabilă, care își are originea în construcția de mașini sport. La fel ca în cazul legendarului Porsche 911, deviza pentru fiecare design este: optimizarea funcției, reducerea designului la esențial – în conformitate cu ideea de a obține maximumul din minimum.