De ce Chrono24? Logare
Monobloc Actuator

Acest cronograf este noutatea mondială, prezentată la Baselworld 2017. Comutatorul basculant integrat în carcasă este derivat acționarea supapelor, specială și rezistentă la turații mari, din motorul de curse al noului Porsche 911 RSR, care se face prin intermediul culbutorului – o revoluție în ceea ce privește funcția de oprire clasică!

1919 Collection

Prin estetica sa, seria onorează anul de înființare al școlii Bauhaus. Caracteristica ceasurilor constă în segmentele dislocate ale brățării, care se fuzionează fluent în brățară. Prin designul elegant-atemporal, modelul 1919 Datetimer Eternity Brown Alligator Leather a câștigat aurul la German Design Award 2017.

Tehnologie din sportul cu motor

Ceasurile de la Porsche Design sunt mai mult decât instrumente de măsurare a timpului; ele sunt instrumente de precizie, dotate cu cea mai modernă tehnologie. Porsche Design cooperează îndeaproape cu Porsche Motorsport pentru a dezvolta ceasuri de lux de cel mai înalt nivel. Această cooperare conduce la tehnologii inovative din curse și permite performanțe optime în ceea ce privește materialul și precizia – atât în sportul cu motor, cât și în dezvoltarea ceasurilor de primă clasă.

Fabricat în Elveția cu design din Austria

Responsabilitatea designului ceasurilor se află în mâinile studioului de design propriu al casei F. A. Porsche, din localitatea austriacă Zell am See. Aici este continuată munca fondatorului și celui care a conferit numele casei, profesorul Ferdinand Alexander Porsche. Derularea producției are loc în Solothurn, Elveția. Prin spiritul de pionierat neobosit, inginerii de la Porsche Design Timepieces AG, lucrează în mod constant la noi modalități de a crea ceasuri excepționale.

Avangardism al industriei ceasurilor

Porsche Design revoluționează branșa prin designul unic și tehnologia inovativă. Pentru a reduce reflexiile, la sfârșitul anilor '60, cabinele de pilotaj ale mașinilor de curse au fost echipate cu accesorii negru-mate. Pe baza acestora, prof. F. A. Porsche a proiectat prima brățară negru-mată din lume. Opt ani mai târziu a fost prezentat primul cronograf confecționat integral din titan.

Fondatorul

Prof. F. A. Porsche a fondat Porsche Design în anul 1972. În creațiile sale, dintre care face parte și legendarul model Porsche 911, fuzionează tehnologiile de ultimă generație și designul progresiv. Concepția acestuia de a asocia expertiza în design cu excelența tehnologică continuă să caracterizeze filosofia mărcii. De peste 40 de ani, ceasurile de la Porsche Design sunt inspirate din sporturile cu motor.

BrandBoutique

Ceasuri exclusive direct de la producător