Ceasuri mecanice manuale

Plat, linii exacte, precizie în funcționare – aceste lucruri evidențiază ceasurile mecanice manuale NOMOS Glashütte. Acestea necesită energie nouă abia la peste 40 de ore de funcționare continuă. Ca variantă mecanică manuală, Tangente este un ceas clasic, având efectul de icoană a manufacturii; colecția este întregită, de exemplu, de modelele Orion curbate, atât mai mari, cât și mai mici, lumină și umbră și de modelul Metro urban, uneori cu, alteori fără indicator de rezervă de funcționare.

Ceasuri automate

Ceasurile automate de la NOMOS Glashütte funcționează, funcționează și iar funcționează, deoarece se trag singure – este suficientă o scurtă mișcare a încheieturii mâinii. Modelul maritim Ahoi se poate scufunda până la 200 de metri; coroana și capacul de bază sunt înșurubate în siguranță. Zürich Weltzeit reunește 24 de fusuri orare într-un singur ceas, deci un adevărat cosmopolit.

Manufactura

NOMOS Glashütte este una dintre puținele manufacturi administrate de proprietari din întreaga lume – și acasă, în locația tradițională germană pentru ceasurile mecanice: în Glashütte. Aproape fiecare părticică este produsă local, de la mecanismul cu roți până la sortiment, cu o integrare verticală de până la 95%. Reușita NOMOS Glashütte a apărut în 2014 prin intermediul sortimentului intern, sistemul swing NOMOS: această senzație a tehnicii – NOMOS Glashütte produce de atunci în serie propriul sistem de reglare – înseamnă o declarație de independență față de furnizori, marcând începutul unei noi ere. Manufactura se străduiește constant pentru obținerea inovațiilor și astăzi este cel mai mare producător de ceasuri mecanice din Germania.

De la Glashütte în întreaga lume

Unde anume în lume există ceasuri NOMOS, vă este dezvăluit prin căutările comerciantului nostru de specialitate

Căutare comerciant de specialitate
Proiectare

Confecționat manual în Glashütte, proiectat în Berlin – fiecare ceas de la NOMOS Glashütte este, în același timp, un adevărat berlinez: modern, cu design simplu, sportiv. Numeroase minți creative lucrează zi de zi la forma perfectă. NOMOS Glashütte confecționează în conformitate cu criteriile Asociației germane a meșteșugarilor, iar transparența și reducerea la esențial sunt pe primul loc.

Ceasuri clasice

Ceasul NOMOS numărul unu până în prezent este Tangente. În 25 de ani, a devenit din clasic, o referință în design. Ceasurile de primă oră includ și Orion, Ludwig și modelul pătrat Tetra. Confecționate până în prezent, multiubite și disponibile în diferite dimensiuni și culori, ca versiuni automate și mecanice manuale. În prezent, manufactura confecționează 13 familii de modele.

BrandBoutique

Ceasuri exclusive direct de la producător

Aveţi întrebări?
Vă stăm cu drag la dispoziţie.

+49 721 96693-980

Contact