Linia BENU

Benu este primul model şi emblema casei Moritz Grossmann. Acest ceas este un punct culminant al celei mai fine arte a ceasornicăriei: el reuneşte cea mai nouă tehnică cu aspectul elegant. Peste 240 de piese unicat asigură precizia şi estetica gamei Benu Tourbillon.

Linia ATUM

Minimalistic în design, progresist în mecanică – prin estetica sa, Atum catapultează arta ceasornicăriei în secolul XXI. Atum Pure M le permite privitorilor să vadă prin cadranul parţial transparent. Sloganul seriei este caracterul simplu.

Linia TEFNUT

Clasa de vârf a ceasornicăriei este şi o chestiune de design. Acestui lucru îi stă mărturie, în mod impresionabil, Tefnut. Minimalismul şi caracterul simplu caracterizează stilul acestei serii de modele. Li se adresează şi doamnelor: diamantele, cadranele sidefate şi decorul guilloche sub formă de raze ornamentează varianta Tefnut Lady.

Christine Hutter într-un interviu exclusiv cu Chrono24

Lider în inovare din 1854

Moritz Grossmann a pus bazele orologeriei germane împreună cu Ferdinand A. Lange. El a publicat, a susţinut conferinţe, a fost iniţiatorul şi co-fondatorul Şcolii germane a orologeriei din Glashütte. În prezent, ca şi odinioară, ceasurile de la Moritz Grossmann sunt marcate de ingeniozitate. Benu Tourbillon poate fi reglat la micron, deoarece mecanismul brevetat de oprire a secundelor funcţionează cu o perie din păr uman – o particularitate inovatoare în haute horlogerie.

Măiestrie la perfecţie

La Moritz Grossmann, totul este lucru manual pur: de la cele mai mici detalii, până la mecanismul complet al ceasului, de la prima schiţă, până la ceasul finit. Fiecare model întruchipează combinaţia dintre munca manuală tradiţională şi mecanica de pionierat. Moritz Grossmann produce manual şi arătătoarele. Atenţia acordată detaliilor de către manufactură este extraordinară şi inegalabilă la nivel internaţional.

Pornire film

Începuturile unei noi ere

În noua manufactură se reunesc valorile orologeriei Grossmann cu pretenţiile şi posibilităţile orologeriei secolului XXI. Lucrul manual şi sensul proporţiei se combină cu proiectarea şi fabricarea asistată de computer. Actualele ceasuri Grossmann poartă atât caracteristicile artei tradiţionale a ceasornicăriei, cât şi elementele moderne ale orologeriei – luând naştere astfel operele de artă de precizie ale zilelor noastre.

Fondatoarea

Producătoarea de ceasuri şi femeia de afaceri cu succes internaţional Christine Hutter, prin înfiinţarea firmei Grossmann Uhren GmbH în anul 2008, a readus la viaţă unul dintre cele mai mari nume ale orologeriei germane. Christine Hutter reuneşte în ceasurile ei măiestria tradiţională şi tehnica cea mai modernă. Ca femei într-un domeniu rezervat bărbaţilor, ea oferă timpului un nou adăpost, scriind astfel istorie.

BrandBoutique

Ceasuri exclusive direct de la producător

Aveţi întrebări?
Vă stăm cu drag la dispoziţie.

+1 646-887-3560

Contact

?