De ce Chrono24? Logare

Louis Moinet este unul dintre brandurile cele mai exclusiviste şi de lux din lume, aici producându-se doar ediţii limitate sau piese unice (500 de ceasuri anual). Materialele extraordinare, exotice, cum ar fi fragmentele de meteoriţi sau oasele de dinozaur fosilizate, dau un plus de unicitate acestor ceasuri, făcând ca fiecare dintre ele să fie ceva special. Fiecare ceas este o combinaţie de meşteşug tradiţional şi tehnologie precisă, futuristă.

Jean-Marie Schaller într-un interviu exclusiv cu Chrono24

Videoclipuri

  • Sideralis

    Mecanismul dublu tourbillon interstelar inversat, cu cele mai mari carcase tourbillon din lume.

  • Black Gold Derrick

    Cu cadranul său animat spectaculos şi cu mişcarea scheletonului, dar şi cu mecanismul său extraordinar.

  • 20-Second Tempograph

    Și cu mecanismul său retrograd exclusiv de 20 secunde.

Totul îmbinat cu tradiţia

Originea producătorului datează din 1806. Maestrul Louis Moinet, geniu al ceasornicarilor sec. al 19-lea, a inventat primul cronograf în 1816 (certificat de Cartea recordurilor mondiale). Este şi autorul celebrei enciclopedii de ceasuri Traité d’Horlogerie, publicate în 1848. A creat ceasuri și pentru cei mai importanţi contemporani ai săi: Napoléon Bonaparte, Thomas Jefferson sau Regele George IV.

Design extraordinar

Fiecare ceas Louis Moinet are caracteristici unice, care îl fac memorabil. Simbolul brandului include propriile arătătoare Gouttes de Rosée cu capetele sub forma unui strop de rouă, precum și modelele distinctive de guilloche de pe cadran. Acest brand a dezvoltat multe modalităţi animate şi spectaculoase de a indica ora.

Succes

Louis Moinet a devenit titularul oficial al titlului „Primul cronograf din lume”, acordat de Cartea recordurilor mondiale. A câștigat și medalii de aur și bronz la concursul de cronometre, trei premii Good Design, Red Dot Design (cat. Best of the Best), Robb Report „Best of the Best”, Revolution și Moda Topical din Rusia, „Cronograful Anului” al revistei japoneze Begin și Premiul de merit UNESCO.

Fondatorul

Jean-Marie Schaller a înfiinţat societatea independentă de ceasuri Les Ateliers Louis Moinet SA în 2001 în Saint-Blaise, Elveţia. Iubitor de ceasuri, a avut ca scop revigorarea spiritului de geniu în ceasornicăria Louis Moinet. Ca CEO şi director de creaţie, Schaller este responsabil de creaţiile exclusiviste ale producătorului. Ediţiile limitate subliniază exclusivismul fiecărui ceas Louis Moinet.

BrandBoutique

Ceasuri exclusive direct de la producător