Aveţi întrebări?

Echipa noastră de suport vă stă mereu la dispoziţie.

+1 646-887-3560


Ajutați-ne să îmbunătățim Chrono24!

Feedback-ul dvs. ne impulsionează și vă poate asigura avantaje exclusive.
Implicați-vă acum!


Aveţi întrebări?

Echipa noastră de suport vă stă mereu la dispoziţie.

+1 646-887-3560


Ajutați-ne să îmbunătățim Chrono24!

Feedback-ul dvs. ne impulsionează și vă poate asigura avantaje exclusive.
Implicați-vă acum!

Protecția cumpărătorului Garanția autenticității De ce Chrono24? Aveți întrebări? +1 646-887-3560 sau e-mail România  | RON

Oktopus

Ca şi o caracatiţă (octopus), aceste ceasuri distinctive sunt la ele acasă sub apă. Construcţia inovativă a carcasei şi utilizarea unor materiale de înaltă tehnologie asigură rezistenţa acestor ceasuri de mână sub apă şi la coroziune. Unele modele sunt dotate chiar şi cu funcţia de calculare a fazelor lunii, pentru a vă sprijini în timpul scufundărilor nocturne.

Spido

Colecţia Spido este precum numele său: uşoară şi solidă ca şi o pânză de păianjen. Aceste ceasuri de mână stilate sunt companionul perfect pentru schiat sau alte sporturi la altitudini înalte. Materiale de înaltă tehnologie, precum titanul, şi carcasele scheletonizate reduc greutatea, dar în acelaşi timp maximizează performanţa.

O uniune între analog şi digital

Linde Werdelin a fost înfiinţată în 2002 de doi prieteni din copilărie, danezi, pe nume Morten Linde şi Jorn Werdelin.

Obiectivul lor a fost cel de a crea ceasuri frumoase, cărora să li se poată ataşa şi instrumente adecvate, care să contribuie la creşterea siguranţei în momentul în care ne aflăm în exterior. Rezultatul este unul cu adevărat remarcabil: ceasuri de mână mecanice impresionante cu o utilitate imensă.

O viziune a frumuseţii şi performanţei

Filosofia este simplă: mereu în depăşirea limitelor şi trăind viaţa la maxim. Ceasurile de mână vă ajută să trăiţi în mod activ această filosofie, asistându-vă în timpul schiatului sau al scufundărilor.

Scopul a fost cel de a oferi o combinaţie perfectă între estetică şi funcţionalitate. Dacă vă cumpăraţi un ceas de mână Linde Werdelin, nu doar investiţi într-un instrument pentru sport; acesta este şi o adevărată piesă de artă.

Tehnologie şi măiestrie

Fiecare ceas este realizat cu meticulozitate de ceasornicari cu experienţă şi este acţionat printr-o mişcare personalizată.

Linde Werdelin sunt dedicaţi utilizării materialelor şi metodelor inovative: ei şi-au petrecut mai bine de doi ani aplicând compozitul de carbon 3DTP™ în producţia carcaselor, un efort de pionierat.

Jorn Werdelin într-un interviu exclusiv cu Chrono24

Fondatorii

Morten Linde
Morten Linde este forţa creativă din spatele Linde Werdelin. El pune mare valoare pe estetică şi are mereu ca obiectiv crearea pieselor durabile, frumoase şi practice.

Jorn Werdelin
Jorn Werdelin provine dintr-o familie de bijutieri, fiind un pasionat al schiatului şi al scufundărilor, experienţa perfectă de care avea nevoie persoana activă din spatele ceasurilor tehnice pentru sporturi Linde Werdelin.

BrandBoutique

Ceasuri exclusive direct de la producător