Ceasuri de bărbați

Ceasurile tradiționale de bărbați sunt exemple rafinate de ceasuri de lux, care pot fi purtate cu un costum, la o cină sau la operă. Aceste ceasuri îmbină designul tradițional cu elementele complexe, cum ar fi funcția de faze ale Lunii sau ecranul cu ora pe glob. Ceasurile cuprind o gamă largă de modele, cum ar fi cele simple, ultra-subțiri, Slimline, până la cronografele sport Vintage Rally.

Ceasuri de femei

Aceste modele extraordinare completează într-un mod sublim încheietura oricărei femei. Există un model pentru fiecare ocazie, fie ea formală sau neprotocolară. Ceasurile din sofisticata colecția Ladies Automatic combină minunatele tăișuri ale seturilor de diamante și indicele din diamante cu curelele satinate, în timp ce ceasurile din colecția Classics Index se remarcă printr-un design mai simplu și mai tradițional.

Ceasul de mână al secolului XXI

Smartwatch-ul orologic chiar poate să le facă pe toate. Folosind tehnologia Bluetooth, această capodoperă a ceasornicăriei elvețiene se conectează la smartphone-ul dvs. și vă monitorizează activitățile cotidiene și somnul, afișează un al doilea fus orar și are și rol de alarmă. Ceasul este dotat cu funcția de auto-setare, lucru care este ideal pentru cei care călătoresc mult; de asemenea, vă notifică referitor la noi e-mail-uri sau la apelurile telefonice pierdute, vibrând ușor.

Pornire film

Smartwatch orologic

Smartwatch-ul orologic (Horological Smartwatch) abundă în tehnologie modernă. Designul analogic clasic al acestor ceasuri pentru bărbați și femei se potrivește bine atât cu un costum de afaceri, cât și cu echipamentul de antrenament. Ceasurile placate cu aur care au curele din piele sunt deosebit de elegante. Smartwatch-ul înregistrează și trimite datele dvs. de activitate la aplicația compatibilă iPhone și Android, MMT-365.

Transformați oricare dintre ceasurile dvs. analogice în ceas smart

E-Strap transformă oricare ceas de mână analogic într-un smartwatch. Astfel, persoana pasionată de ceasuri va putea beneficia de mai multe funcții practice.
Funcții:
Urmărirea activității
Monitorizarea somnului
Alarme de trezire inteligentă
Alerte tip devino-activ
Antrenor dinamic
Baterie reîncărcabilă
Backup și restore prin Cloud
Smart E-Strap funcționează împreună cu un smartphone sau tabletă și este compatibil cu iOS şi Android.

E-Straps

Smart strap oferă aceleași funcții ca şi un smartwatch orologic. Este disponibil din piele în nuanțele maro deschis, maro închis, bleumarin sau negru, în combinaţie cu închizătoare din oţel inoxidabil, placată cu aur sau cu aur roz. Tehnologia puternică a strap-ului este ascunsă discret în închizătoare.

O nouă modalitate de a măsura precizia

Cu Analytics puteți măsura și analiza precizia ceasului dvs., rapid, simplu şi la un preț corect.

Analytics este un instrument revoluționar care măsoară precizia ceasului dvs. mecanic cu ajutorul unei cleme mici. Tot ceea ce aveți nevoie este ceasul dvs., clema și aplicația SwissConnect Analytics pentru iPhone sau Android. Aplicația analizează măsurătorile dvs. și le salvează în Cloud. În conformitate cu filosofia companiei, Analytics este disponibil la un preț avantajos.

Analytics este compatibil cu iOS și Android. Descoperiți dispozitivele acceptate aici.

Luxul la îndemâna oricui

Frédérique Constant produce ceasuri de calitate la prețuri avantajoase, pe care vi le puteți permite. Scopul acestora este cel de a oferi ceasuri clasice și de calitate unui număr cât mai mare posibil de iubitori de ceasuri. Chiar și cele mai complicate calibre in-house au prețuri pe care vi le puteți permite. Frédérique Constant are ca și priorități maxime designul fără cusur, inovațiile tehnice și calitatea impecabilă.

O stea în continuă ascensiune în industria elvețiană a ceasurilor

Firma Frédérique Constant a fost înființată în 1988 de către Aletta Stas-Bax și Peter Stas. Patru ani mai târziu, aceștia și-au prezentat primele lor șase modele de ceasuri. În prezent, acest producător dispune de o gamă excepțională de modele produse cu propriile resurse, așa numitele modele in-house. Frédérique Constant este implicată în fiecare etapă de producție, de la primele schițe de design și până la notele de finisare. Unele din principalele atracții ale producției sale de ceasuri includ calibrele in-house cu calendar perpetuu sau tourbillon.

Fondatorii

Aletta Stas-Bax
Aletta Stas-Bax se pricepe la design și detalii, ocupându-se și de filosofia companiei. Ea este urmașa lui Frederique Schreiner (1881 – 1969), de unde vine jumătate din numele companiei.

Peter Stas
Peter Stas este principalul strateg al firmei Frédérique Constant. Acest om de afaceri este urmașul lui Constant Stas, care în anul 1904 a înființat o companie producătoare de cadrane de ceas. De la prenumele acestui strămoș vine cea de a doua parte din numele companiei.

BrandBoutique

Ceasuri exclusive direct de la producător

Aveţi întrebări?
Vă stăm cu drag la dispoziţie.

+49 721 96693-980

Contact