Capodopere cu funcții complexe

Ceasurile mecanice de la Epos sunt capodopere alei artei ceasornicarilor elvețieni. Pentru aceasta, producătorul echipează mecanisme de bază dovedite cu funcții complexe, dezvoltate și construite în regim propriu. Exemple excepționale sunt modificarea Verso sau un calendar cu o afișare mai mare a fazelor lunii.

Scheletonizat și Open-Heart

Scheletonizarea mecanismelor de ceasuri și a cadranelor este o specialitate a Epos. În cazul acestor ceasuri, puteți vedea în timpul funcționării mecanismul de ceas elvețian decorat fin și de calitate superioară. Cadranele modelelor Open-Heart au un decupaj chiar deasupra echilibratorului. Prin acesta se pot admira oscilațiile mecanismului de bază.

Clasic și atemporal

Designul brățărilor de ceas este concomitent elegant-clasic și atemporal. Astfel, numeroase modele sunt perfecte pentru birou sau pentru ocazii oficiale. Prin designul lor retro, multe ceasuri amintesc de deceniile trecute, fiind astfel în tendințe.

Sport și funcțional

De la ceasuri cronograf, la ceasul pentru aviatori și până la ceasul pentru scafandrii: ceasurile Epos din colecția Sportive îndeplinesc toate cerințele ceasurilor sport moderne. Ceasurile pentru scafandrii, deosebit de robuste, sunt etanșe la apă până la 500 m și sunt dotate cu o supapă cu heliu. Ceasurile cronograf au perioade de oprire de până la 12 ore, fiind astfel însoțitorii ideali pentru pistele de curse.

Singi Chonge într-un interviu exclusiv cu Chrono24
Tehnologie cizelată la prețuri accesibile

Ceasuri elvețiene exclusive, mecanisme de ceasuri modificate manual, prețuri accesibile – aceasta este filosofia Epos. Scopul producătorului este cel de a dezvolta ceasuri de calitate superioară și de a le dota cu funcții complexe. Acestea sunt la nivel de egalitate cu faimoasele ceasuri de mână ale marilor mărci. Datorită raportului excelent preț-performanță, ceasurile Epos sunt accesibile aproape oricui.

Artistry in Watchmaking (Măiestria orologeriei)

Epos este specializat în modificarea și decorarea artistică a mecanismelor de ceasuri. Nenumărate mecanisme ale ceasuri sunt decorate elaborat. Mecanismele decorate minunat și scheletonizate pot fi admirate prin sticla de safir rezistentă la zgâriere. În plus, Epos este expert în fabricarea funcțiilor complexe. Capodoperele mărcii includ ceasuri mecanice cu funcție GMT, calendar, afișarea fazelor lunii sau modificarea Verso. Creațiile Epos au la bază utilizarea mecanismelor de ceasuri elvețiene dovedite, fiabile, de la ETA sau Sellita. Fiecare calibru Epos este un exemplu al artei ceasornicarilor din Elveția.

Despre Epos

Renumitul expert în ceasuri, Peter Hofer, a fondat Epos în 1983. Aproximativ două decenii mai târziu, compania a fost preluată de familia Chonge-Forster. Familia, cu rădăcini adânci în industria elvețiană de ceasuri, a extins gama de ceasuri și a lansat marca la nivel internațional. Astfel, Epos și-a dezvoltat reputația ca producător de ceasuri mecanice inovatoare la prețuri accesibile.

Din 2018, Singi Chonge este CEO al Epos Uhren AG. El a crescut în industria ceasurilor și are mulți ani de experiență în domeniul finanțelor și marketingului online. Pe agenda sa se află atât întinerirea mărcii, cât și fuziunea tradiției și modernității artei ceasornicarilor.