Ceasuri de bărbați

Aceste ceasuri întruchipează stilul de viață al Regatului Monaco: eleganță, cea mai înaltă calitate și o frumusețe excepțională. Fiecare ceas este un exemplu de primă calitate al unei ceasornicării exclusiviste. Sigiliul Genevei și elementele complexe, cum ar fi tourbillon-ul sau cronograful flyback (cu restabilirea poziției anterioare fără oprire, resetare și repornire).

Ceasuri de femei

Colecția pentru femei de la Ateliers deMonaco constă în ceasuri de mână și bijuterii în aceeași piesă. Carcasa rotundă a modelului Ronde de Monte-Carlo Femme conferă ceasului un design armonios. Utilizarea materialelor prețioase, precum aurul roz, aproximativ 600 de diamante care împodobesc carcasa și un cadran din sidef transformă acest ceas într-o reală operă de artă. În unele cazuri, procesul manual de finisare poate dura peste 100 de ore pentru un singur ceas.

Un copil-minune în lumea ceasurilor elvețiene

Ateliers deMonaco a fost înființat în 2008 de către Pim Koeslag, Peter Stas și Robert van Pappelendam. Tânărul manufacturier și ceasurile sale întruchipează spiritul și stilul principatului suveran de pe Riviera franceză. Fiecare model este lustruit, șlefuit și gravat manual, cu foarte multă atenție. Ceasul finit este mai mult decât un simplu ceas – este o operă de artă. Ateliers deMonaco este cel de al cincilea brand care poartă sigiliul exigent al Genevei – un standard al excelenței care provine din tradiția haute horlogerie, acordat mărcilor de ceasuri exclusiviste din Geneva. Tehnologiile brevetate, cum ar fi tourbillon-ul „eXtreme Precision 1 minute” sunt extraordinare și, de asemenea, fără rival în cadrul industriei.

Filosofie

După cum o sugerează motto-ul firmei, „Noblesse Oblige” ceasurile de la Ateliers deMonaco sunt de o calitate excepțională, posedând un nivel de precizie extraordinar și fiind produse din cele mai rafinate materiale. Manufacturierul îmbină măiestria tradițională cu tehnologia inovatoare, combinând designul clasic, elegant, cu cele mai moderne mecanisme de ceasornic in-house.

Măiestrie și inovație

Măiestria tradițională joacă un rol major la Ateliers deMonaco. De la prima schiță până la ceasul finit, gama de procese de manufactură ale firmei este bine stabilită. Mecanismele de ceasornice dezvoltate independent, componentele meșteșugite cu grijă, gravurile elaborate și cadranele scheletonizate, toate aparțin repertoriului acestora. Calibrul extrem de precis, brevetat al tourbillon-ului este puntea de legătură dintre măiestria tradițională și tehnologia de mâine. Finisarea manuală este „un ingredient adăugat din adâncul sufletului”, care conferă unicitatea și spiritul semnăturii Ateliers deMonaco fiecărei creații.

Pornire film

Fondatorii

Pim Koeslag

Pim Koeslag este un maestru ceasornicar și o persoană foarte versată în ceasurile mecanice și elementele complexe ale acestora. În prezent CEO al Ateliers deMonaco, el și-a început cariera la Frédérique Constant.

Peter Stas este strategul din rândul fondatorilor. Antreprenorul și omul de afaceri este directorul general al Frédérique Constant și are în spate mulți ani de experiență în management.

Robert van Pappelendam este persoana-cheie în strategii de marketing. De meserie avocat, el a acumulat mulți ani de experiență colaborând cu firme internaționale mari.

BrandBoutique

Ceasuri exclusive direct de la producător

Aveţi întrebări?
Vă stăm cu drag la dispoziţie.

+49 721 96693-980

Contact