De ce Chrono24? Logare
Ediții limitate

Omega Speedmaster Professional

Licitația s-a încheiat deja.

Ends: Licitație încheiată

Period: de la 04.12.201817:00 până la 11.12.201817:00

Buying fee:

Offers: 0

Infos zur Auktion

Omega Speedmaster a călătorit spre lună în 1969. Însă povestea acestuia începea deja cu 12 ani înainte. Cronograful conceput pentru piloții de curse, a ajuns rapid pe încheieturile mâinilor astronauților, și, de acolo, direct în cărțile de istorie ale orologeriei. Începând cu acest moment, succesul modelului Speedmaster a devenit de neoprit. Începând cu anii 1960, Omega Speedmaster a devenit unul dintre marile modele favorite în rândul persoanelor private și al celebrităților. A apărut într-o serie de filme și și-a câștigat o comunitate uriașă de fani. După peste o jumătate de secol, continuă să fie unul dintre cele mai cunoscute ceasuri din lume. Designul atemporal, posibilitatea excelentă de utilizare și reputația impecabilă fac din acesta un ceas legendar și un „must have” al fiecărui colecționar. Cea mai recentă licitație de la Chrono24 vă oferă o varietate interesantă de modele ale acestui ceas emblematic - există câte ceva pentru fiecare gust. Dacă sunteți în căutarea unuia din această ediție specială sau vă doriți un Vintage Speedy în propria colecție, veți găsi cu siguranță ceasul potrivit. Uitați-vă la câteva dintre aceste ediții unice de mai jos. Licitația Chrono24 va începe de marți, 04.12.2018, până marți, 11.12.2018, ca un tribut adus #speedytuesday.

Aveţi întrebări? Contactaţi-ne!

Aveți întrebări? Contactați-ne! Echipa noastră vă ajută cu plăcere:

+49 721 96693-940 Contact

Ce este prețul minim?
Prețul minim este stabilit de vânzătorul ceasului înainte de licitație. Acest preț trebuie cel puțin să atingă sau să depășească oferta de licitație cea mai mare pentru ca ofertantul cu oferta de licitație cea mai mare să câștige ceasul la licitație. Dacă nu se obține prețul minim, ceasul nu i se atribuie niciunui ofertant la licitație, ci rămâne la cumpărător.
Cum se prelungește timpul rămas cu scurt timp înainte de încheierea licitației?
Atunci când o ofertă de licitație este plasată cu scurt timp înainte de încheierea licitației, timpul rămas se prelungește cu 30 de secunde. Aceasta se repetă până când nu se mai plasează nicio ofertă de licitație și licitația se încheie.
Cum pot participa la o licitație?
Pentru a putea participa la o licitație pe Chrono24, aveți nevoie de un cont de utilizator și un profil completat integral. Înregistrați-vă gratuit aici.
Am câștigat un ceas la licitație. Cum se procedează în continuare?
Felicitări pentru noul dvs. ceas! După licitație, plătiți prețul total pe un cont fiduciar și vânzătorul vă expediază ceasul. Informații mai detaliate cu privire la plată primiți prin e-mail, după licitație.
Este gratuită participarea la o licitație?
Da, dacă licitați pentru un ceas nu există inițial niciun cost și nicio taxă suplimentară. Însă rețineți că ofertele de licitație au caracter obligatoriu: Dacă la încheierea licitației oferta de licitație plasată de dvs. este cea mai mare, ați câștigat ceasul la licitație și sunteți obligat să plătiți suma integrală (oferta de licitație cea mai mare + costuri de expediere).
Sunt sigure licitațiile pe Chrono24?

Plata pentru o licitație câștigată se face prin serviciul dovedit Chrono24 Trusted Checkout. Prin aceasta plătiți prețul total pe un cont fiduciar sigur și după aceea vânzătorul vă expediază ceasul. Abia după ce acesta a ajuns la dvs. în condiții de siguranță banii sunt achitați vânzătorului.

You can find more information about Trusted Checkout here.

De ce sunt oferite ceasurile în diverse valute?
Puteți plasa o ofertă de licitație numai în moneda națională a vânzătorului. Informativ, vedeți oferta dvs. de licitație și în propria dvs. valută.
Ce este prețul estimativ?
Prețul estimativ se bazează pe propria noastră estimare valorică a ceasului și se menționează ca interval de preț.
Cum pot lua legătura cu vânzătorul unui ceas?
Faceți clic pe pagina licitației pe butonul „Contactare vânzător” pentru a-i trimite acestuia un mesaj.
Cum plasez o ofertă de licitație?
Pentru a putea plasa o ofertă de licitație, profilul dvs. de pe Chrono24 trebuie să fie completat integral. În plus, trebuie să fiți logat. Pe pagina licitației, lângă ceas găsiți un meniu dropdown în care puteți selecta o ofertă de licitație. Pentru aceasta, nu trebuie să alegeți cea mai mică ofertă de licitație, ci puteți și sări peste sume.
Cine este partenerul meu contractual?
În fiecare caz, partenerul dvs. contractual este vânzătorul respectiv.

Informații suplimentare privind derularea prin Chrono24 găsiți aici:

Oferta provine din străinătate. Ce aspecte trebuie să am în vedere și ce comisioane se aplică?
Prețul este afișat așa cum a fost introdus de vânzător. Astfel, pot să se aplice costuri suplimentare, cum ar fi comisioanele vamale, impozitele, costurile de expediere și asigurare.

Pentru a afla prețul exact și costurile incluse, vă rugăm să-l contactați pe vânzător. Acesta vă poate spune dacă formalitățile vamale sunt asigurate de operatorul de transport. Pentru regulamentele aplicabile în țara dvs., vă rugăm să vă adresați autorității dvs. vamale locale.

Pe teritoriul Uniunii Europene, cumpărarea ceasurilor este scutită de taxe vamale. În cazul importului dintr-o țară terță în UE, de exemplu din SUA, prețului i se mai adaugă și un comision vamal cu valoare redusă și taxa de import. Vă rugăm să contactați autoritatea vamală din zona dvs. pentru informații detaliate.
În ce măsură verifică Chrono24 comercianții listați?
În cadrul înregistrării, fiecare comerciant de pe Chrono24 este supus unei verificări cuprinzătoare a identității și seriozității acestuia. Printre alte informații, aceasta include atât certificatul de înregistrare a activității comerciale, cât și referințele din partea altor comercianți. De asemenea, în evaluare are în vedere în mod continuu feedback-ul de la clienți.
Aveţi întrebări?
Vă stăm cu drag la dispoziţie.