LogareLogare

BrandBoutique

Ceasuri exclusive direct de la producător

Perfecțiune în precizie și design

Ceasurile de la Porsche Design sunt inspirate din sporturile cu motor de peste 40 de ani. Excelența tehnologică și expertiza în design caracterizează filosofia mărcii.


Actualizare:
Modele noi online

Ceasuri elvețiene elegante și luxurioase la prețuri avantajoase

Frédérique Constant oferă ceasuri clasice, cu modele de la extra plate și rafinate până la cele complexe tourbillon, toate la prețuri avantajoase.


Cele mai rafinate ceasuri elvețiene de lux inspirate de Monaco

Ateliers deMonaco este recunoscut pentru crearea celor mai rafinate ceasuri de lux. Ceasurile acestui manufacturier sunt piese haute horlogerie în spiritul propriului motto „Noblesse oblige”.


Ceasuri unice

Ceasurile de la Benzinger fascinează. Ele arată aspectul artistic pe care îl pot avea instrumentele de măsurat timpul, atunci când un specialist în domeniu le finisează cu stil.


Arta ceasornicarilor în cea mai pură formă

Moritz Grossmann este sinonim cu arta germană a ceasornicarilor dusă la perfecțiune. Lucrul manual reprezintă nucleul filozofiei mărcii – complet în sensul unei manufacturi.


Ceasuri sport, care încântă

Linde Werdelin este renumit pentru ceasurile sport cu funcții unice. Însă, aceste ceasuri nu sunt doar articole sportive – ele sunt obiecte de artă.


  • Interviu exclusiv

    Jochen Benzinger

  • Interviu exclusiv

    Jorn Werdelin